Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:31, 05 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
W którym? Bo wydaje mi się, że byłam w kilku Ale wszystko na głównej hali, do jednej małej, osobnej wskoczyłyśmy tylko po mech. Na jednym stoisku był bardzo duży wybór przeróżnych donic i osłonek - to nam się spodobało najbardziej Tam kupiłam moje miso-doniczki i Irenka swoje też.
A co dają na tym, o którym piszesz?

ten ze szkłem o którym piszę jest w hali obok. Iza zaprowadziła mnie tam ostatnio. Jest tam bardzo tanie szkło, w sam raz na wiosenne dekoracje
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:29, 05 lut 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

hehhhe, ja zazwyczaj też

ale to nie mus tylko przyjemność wyskoczyć na giełdę...tylko później strasznie szyja boli....i zawsze za małe auto

A ta szyja to od czego, bo nie łapię?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:28, 05 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

przewracam się o tej porze na drugi a nawet trzeci bok
no ale jak mus to mus...

Cały tydzień wstaję o 5.30. Madżenka zresztą też. Nasi M. pukali się palcem w czoła - bo kto to widział z własnej nieprzymuszonej woli w sobotę o tak barbarzyńskiej porze wstawać Ale czegóż się nie robi dla zakupów w TAKIM towarzystwie
Ogród niby nowoczesny ale... 22:26, 05 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Będzie hakone a dywan carex the beatles...i czosnki ostrowskiego...
No chyba, że do jutra się zmieni...wszystko możliwe

Brzmi nieźle No chyba, że do jutra się zmieni...wszystko możliwe

oj wszystko...się może zdarzyć....
Gardeni się nie mogę doczekać...może tam co wpadnie w oko
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:25, 05 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Hmmmm to októrej ja bym musiała wyjechać?????????? Żeby na 4 zdążyć?????

Wyjechałabyś dzień wcześniej, wpadła do nas na "poranną" kawkę i akurat byłabyś na czas na giełdzie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:23, 05 lut 2013

Do góry
W którym? Bo wydaje mi się, że byłam w kilku Ale wszystko na głównej hali, do jednej małej, osobnej wskoczyłyśmy tylko po mech. Na jednym stoisku był bardzo duży wybór przeróżnych donic i osłonek - to nam się spodobało najbardziej Tam kupiłam moje miso-doniczki i Irenka swoje też.
A co dają na tym, o którym piszesz?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:23, 05 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Urszulla te donice z pierwszego linka msgarden to dokładnie te, które mam - kolor kawa Ale ten plastik bardzo taki plastikowy Nie pasi mi A inne w cenie już zdecysowanie mniej rozsądnej
Jutro jadę zobaczyć na nasz kiermasz Deromy, ale teraz poza sezonem, to raczej nie spodziewam się tam cudów

Magda giełda fajna, to fakt, ale oczopląsu można dostać A przez to, że sprzedawcy żywych kwiatów zwijają się o 9, trzeba mieć naprawdę niezłe tempo i opracowaną listę zakupów

Syla a ja właśnie u Ciebie podglądałam plany na czerwone pufy (wow!) i czytałam o obwódkach trzmielinkowych Buziam!

dlatego jak jadę to ok. 4 rano

no ale jak mus to mus...

Hmmmm to októrej ja bym musiała wyjechać?????????? Żeby na 4 zdążyć?????
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:21, 05 lut 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

Urszulla te donice z pierwszego linka msgarden to dokładnie te, które mam - kolor kawa Ale ten plastik bardzo taki plastikowy Nie pasi mi A inne w cenie już zdecysowanie mniej rozsądnej
Jutro jadę zobaczyć na nasz kiermasz Deromy, ale teraz poza sezonem, to raczej nie spodziewam się tam cudów

Magda giełda fajna, to fakt, ale oczopląsu można dostać A przez to, że sprzedawcy żywych kwiatów zwijają się o 9, trzeba mieć naprawdę niezłe tempo i opracowaną listę zakupów

Syla a ja właśnie u Ciebie podglądałam plany na czerwone pufy (wow!) i czytałam o obwódkach trzmielinkowych Buziam!

no ale jak mus to mus...
Ogród niby nowoczesny ale... 22:20, 05 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Będzie hakone a dywan carex the beatles...i czosnki ostrowskiego...
No chyba, że do jutra się zmieni...wszystko możliwe

Brzmi nieźle No chyba, że do jutra się zmieni...wszystko możliwe
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:20, 05 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Aga, ale ja detalista, a takich wpuszczają w soboty dopiero od 7 rano.

ano tak, 2 godziny to malutko na takie powierzchnie. A byłaś w sklepiku ze szkłem?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:18, 05 lut 2013

Do góry
Aga, ale ja detalista, a takich wpuszczają w soboty dopiero od 7 rano.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:14, 05 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:11, 05 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

U Ciebie trzmielina może być i po kwadracie w kostkę sadzona
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:07, 05 lut 2013

Do góry

Ogród Magdalenka 21:44, 05 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

http://uroczystosci.wieszjak.pl/wielkanoc/303603,11,Wielkanocne-wianki.html

a tutaj bardziej kolorowy
http://www.kuferdekoracji.pl/452765/wianek-wielkanocny-na-drzwi-z-250-jajek-dekoracje-wielkanocne-ozdoby-na-Wielkanoc

a ten poczochraniec baaardzo mnie urzekł

http://www.tulka.pl/archives/810

macie za dużo cebuli? paczajcie
http://deccoria.pl/warto-zobaczyc/artykuly-wianek-z-cebuli,5,129.html

Aga ale fajne pomysły! Do wiankowania wiosennego muszę się lepiej przygotować niż ostatnio

będzie arcydzieło
siedzę dziś i szukam pomysłów. W głowie klują się też zmiany ogrodowe
Ogród Magdalenka 21:37, 05 lut 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)
http://uroczystosci.wieszjak.pl/wielkanoc/303603,11,Wielkanocne-wianki.html

a tutaj bardziej kolorowy
http://www.kuferdekoracji.pl/452765/wianek-wielkanocny-na-drzwi-z-250-jajek-dekoracje-wielkanocne-ozdoby-na-Wielkanoc

a ten poczochraniec baaardzo mnie urzekł

http://www.tulka.pl/archives/810

macie za dużo cebuli? paczajcie
http://deccoria.pl/warto-zobaczyc/artykuly-wianek-z-cebuli,5,129.html

Aga ale fajne pomysły! Do wiankowania wiosennego muszę się lepiej przygotować niż ostatnio
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:24, 05 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
I szable - moje dużo mniejsze niż Irenki i Marzenki, choć i tak za duże w porównaniu z tymi, do których je dokupiłam. Oczywiście czego nie mam? Odpowiednich donic Te plastikowe to tymczasowa prowizorka, która stoi już od roku Podobają mi się baaaardzo te z Polnixu, zamówione przez Marzenkę, ale wydaje mi się, że ten kolor kompletnie do mnie nie pasuje...

Schody i drzwi mam dębowe ciemne, ściany w ciepłym beżu... I jak tu znaleźć fajną donicę/donice za rozsądną cenę???

Marzenko, widziałam Twoje inspiracje doniczkowe u Magdy 70. Całe fajne - poza ceną

Madżenka ma fajne pomysły doniczkowe...ja przejściowo też pasuję na tańsze...
A takie podłużne jak te tylko w innym kolorze może ....i z nawadnianiem? lub 2 inne?

http://msgarden.pl/pl/p/Doniczka-COUBI-DUP/158
http://msgarden.pl/pl/p/Doniczka-COUBI-DUW/159
http://markus-sklep.celtur.com/p682,cd310-donica-lilia-z-wkladem.html

Fajne zrobiłaś zakupy....też bluszczyk kupiłam i zadołowałam z hiacyntamiładnie im razem...na chwilkę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:12, 05 lut 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
A ja o postępowaniu z przekwitłym cyklamenem piszę - zapytuję, bo mam. I już liście obcięłam i nie wiem, co dalej. A chcę coś z nim zrobić. Bo mam niedosyt zajęć ogrodowych.

Szable - lata 70 jak nic. Obowiązkowo w oknach były. Cieszę się, że wracają w wielkim stylu.

Pszczółko, zapytuj o cyklamena mądrzejszych, bo ja zawsze po kwitnieniu wywalam, bo właśnie nie wiem co z nim dalej począć...
A szable bardzo lubię, te z żółtym marginesem na liściach. A parę ładnych lat temu, moja babcia wyrzuciła wypasiony egzemplarz, bo już niemodny był Teraz bym chętnie takiego zaadoptowała
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:06, 05 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Jeśli nie były w ziemi od ubiegłego kwitnienia, to raczej nie dały rady się odżywić i teoretycznie nie powinny kwitnąć. Można na rabatę jak rozmarznie ziemia. Rok przerwy i w przyszłym sezonie powinny zakwitnąć.

Aga, mi akurat na jego kwitnieniu nie zależy Został przeznaczony na pokrycie wierzchu kwiatków w doniczkach.

Agniecha pisze o narcyzach a Ty o mchu

To przez tę późną porę - przysypiałam już nad lapkiem i niekumata byłam
Dzięki Aga, czyli nie ma się co łudzić, że zakwitną.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 00:20, 05 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Jeśli nie były w ziemi od ubiegłego kwitnienia, to raczej nie dały rady się odżywić i teoretycznie nie powinny kwitnąć. Można na rabatę jak rozmarznie ziemia. Rok przerwy i w przyszłym sezonie powinny zakwitnąć.

Aga, mi akurat na jego kwitnieniu nie zależy Został przeznaczony na pokrycie wierzchu kwiatków w doniczkach.

Agniecha pisze o narcyzach a Ty o mchu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies