Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 10:10, 26 paź 2017

Do góry
Pierwsze co mi na myśl przyszło, jak oglądałam to właśnie co na to Toszka
Na zielonej... trawce :) 10:05, 26 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Dziękuję Elu tak te poczochrańce to stipy
Na razie Doorenbosy trzymają się dzielnie, zwykła brzoza przy siedzisku zaczyna śmiecić, ale ogólnie z odkurzaczem sprzątanie będzie trwać chwilę moment... mam do porównania zeszłoroczną jesień - jeden gaik ręcznie sprzątany, drug z odkurzaczem...

Swoją drogą a propo wrzosowiska oglądałam w ostatniej Mai zakwaszanie wrzosowiska octem... co mnie bardzo zaciekawiło. Stosowałaś może?

Też mnie zaciekawił ten ocet. Ciekawe co na to Toszka i Mazan
Na zielonej... trawce :) 10:05, 26 paź 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Przeszły wszelakie deleglowosci ? MÓWISZ?

Ogrodowo zawsze na piątkę !!!

Tak już wszystko ok

Dziękuję Jolu
Na zielonej... trawce :) 10:04, 26 paź 2017

Do góry
KLAUDIA napisał(a)
Witam serdecznie. Dobrze, że już u Ciebie wszystko dobrze. Wiem ogródek staje się nałogiem i katar kaszel nie ważne idę i robię.mam pytanie, mogłabyś wejść do mnie i doradzić, co można posadzić w ten róg za catalpa.jest troszkę miejsca. Mam różne koncepcje , ale wiem że Ty masz bardzo dobre spojrzenie i dlatego proszę o radę. Dziękuję bardzo. Przecudny ten Twój ogród.można patrzeć i patrzeć. Tak jestem tu codziennie ☺

I to jaki nałóg... ja mam takiego fioła, że pierwsze co robię wracając z wakacji (nieważne o której godzinie - nawet w nocy) rzucam walizki i pędem do ogrodu ostatnio nawet nie zdążyłam wyciągnąć tych walizek, tylko od razu chwyciłam za kosiarkę sąsiedzi zapewne pukali się w głowę

ps. Zaraz luknę do Ciebie
Na zielonej... trawce :) 10:00, 26 paź 2017

Do góry
beata_m napisał(a)
i to jak się podoba ogrodoterapia na całego

Beatko widzę, że w nóżki było zimno zgodnie z porą roku nowy avatarek
Na zielonej... trawce :) 09:59, 26 paź 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Piekny jesienny ogrod, mieniący sie kolorami. Wrzosowisko bardzo ladne sadzone grupami.
Ja w przyszlym roku robie remont wrzosowiska, gdyz musze krzaki pogrupowac, gdyz niektóre wymarzly i trzeba to uporzadkowac.

Jak opadna liscie to duzo pracy z czyszczeniem brr Mnie tez to czeka.

Te biale rozwichrzone zwiewne trawy to stipy?

Pozdrawiam

Dziękuję Elu tak te poczochrańce to stipy
Na razie Doorenbosy trzymają się dzielnie, zwykła brzoza przy siedzisku zaczyna śmiecić, ale ogólnie z odkurzaczem sprzątanie będzie trwać chwilę moment... mam do porównania zeszłoroczną jesień - jeden gaik ręcznie sprzątany, drug z odkurzaczem...

Swoją drogą a propo wrzosowiska oglądałam w ostatniej Mai zakwaszanie wrzosowiska octem... co mnie bardzo zaciekawiło. Stosowałaś może?
Na zielonej... trawce :) 09:55, 26 paź 2017

Do góry
Iwonko i że ja niby szalona co tam moje spacery z kosiarką do Twoich akcji z kopaniem ziemi ale żeby nie było nic więcej nie robiłam w ogrodzie, więc paluszek schowaj

ps. Powoli przymierzam się do sadzenia cebul... choć na razie tylko psychicznie
Ogródek Iwony II 22:30, 25 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Nie dziwię się, że zadowolona jesteś ze swojego ogrodu Iwonko - pięknie masz

Angeliko, dziękuję. Twojemu ogrodowi nie dorównam, zupełnie inne te nasze ogrody. Wzdycham do twoich brzozowych rabat
Szkoda, ze nie znałam twojego ogrodu, jak robiłam pierwsze nasadzenia u mnie...
Lawendowy zawrót głowy 21:55, 20 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Joluś no bosssko masz nie wiem które foto piękniejsze wracam się i wracam wciąż ... zacytowałam to z tarasu.... nieziemskie - wszystko zgrane jak ta lala

Bardzo bardzo się ciesze ...coraz bardziej mogę się skupiec na przyjemnościch taki fajny czas ))(
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 21:37, 20 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Fiu fiu... pięknoty

A stół skąd masz? Na wiosnę robię remont... rozglądam się powoli bo wszystkie meble będę wymieniać

Stół też z netu. Modo4U
Ma już jakieś 6-7at.

Tu jest podobny, tylko rozkładany.

https://modo4u.pl/stoly/1585-stol-bialy-lakierowany-na-wysoki-polysk-do-kuchni-salonu-rozkladany-120-240-cm.html
Ogród z wilkiem zamkn. 20:06, 20 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Przyszłam pochwalić ambrowce - się nie obejrzysz a będą grubaski widoki masz obłędne

Cieszę się ,że Cię widzę
Ambrowce uwielbiam , moje cienizny ,ale co tam ..... urosną
A przy okazji ....moja lawenda obciętabyła chyba we wrześniu ...wiec raczej nie ma szans zakwitnąć .....ale kwitła nieprzerwanie od maja chyba ..... Twoja jest boska

A i odkurzacz do liści uwielbiam
Mła zamiatarka jako drugi plan
To cześć gospodarcza ,wiec szału nie ma

I moja różano serbowa for you

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:59, 20 paź 2017

Do góry
Elegancko będzie prze Pani
Ogród z wilkiem zamkn. 19:55, 20 paź 2017

Do góry
Czyściutko
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:54, 20 paź 2017

Do góry
malkul napisał(a)
Van ejk dolls minut i emperior wszystkie z sieciowek

Bedziesz je łączyć na jednej rabacie?
Ja dzis posadziłam dolls minuet z purple pion i saporro - zobaczymy jak wyjdzie. Na drugiej planuje Dolls minuet z exoticami i exqiust.
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 19:48, 20 paź 2017

Do góry
Fiu fiu... pięknoty

A stół skąd masz? Na wiosnę robię remont... rozglądam się powoli bo wszystkie meble będę wymieniać
Na zielonej... trawce :) 19:44, 20 paź 2017

Do góry
Ogród z wilkiem zamkn. 19:43, 20 paź 2017

Do góry
Przyszłam pochwalić ambrowce - się nie obejrzysz a będą grubaski widoki masz obłędne

Na zielonej... trawce :) 19:38, 20 paź 2017

Do góry
MoniaF napisał(a)
Już pierwsze zdjęcie powala z nóg, a o reszcie nie wspomnę. Piękne barwy, cudna ta jesień w tym ogrodzie. Można siedzieć i patrzeć na te zdjęcia w nieskończoność. Bajecznie

Taką jesień lubię... słoneczną, ciepłą, ognistą...

Dziękuję, cieszę się że Ci się podoba

Pozdrawiam
Na zielonej... trawce :) 19:36, 20 paź 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)

To ja mam taką samą lawendę, którą kupiłam w tym roku.
Szkoda, że ją do cienia posadziłam, pewnie nie da rady ;(

Pamiętam Twoje wyrośnięte Zippery

Hmmm.... Poobserwuj może da radę, ewentualnie możesz podziałać z czynnością na "P"... której już masz dosyć w ogrodzie

Na zielonej... trawce :) 19:34, 20 paź 2017

Do góry
Kasiolaaa napisał(a)
Angeela to chlopaki spisali sie na medal a sluchaj twoje kamyczki nie zielenieją moj sa juz lekko zielone ale to pewnie przez ten las

Spisali się

Moje nie zielenieją z tym, że to głownie południowa wystawa, od frontu gdzie wiatr piachem po podjeździe rzuca trochę przykurzone.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies