Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Coś jeszcze, coś więcej... 17:29, 12 mar 2016

Do góry
wianek na bogato!
Coś jeszcze, coś więcej... 15:10, 12 mar 2016

Do góry
No,no! Teraz to już musi być wiosna, jak taki wianek uwiłeś
Coś jeszcze, coś więcej... 15:10, 12 mar 2016

Do góry
Ożeszty!!!!
Jaki wianek!!!!!!!!!!
Coś jeszcze, coś więcej... 15:08, 12 mar 2016

Do góry
I rzecz, do której zabrałem się w tym roku wyjątkowo późno... Wianek na wiosnę i lato, jeszcze klej na nim schnie Przyznam się Wam, że mega się mi podoba!

Coś jeszcze, coś więcej... 14:58, 12 mar 2016

Do góry
Powiesiłem zeszłoroczne wianki

Mój ulubiony od paru lat wianek - całoroczny Pragnę również zwrócić uwagę na kolor wstążki - rose quartz, kolor roku Pantone 2016

Lawendowy zawrót głowy 14:35, 12 mar 2016

Do góry
A_gawa napisał(a)
I ja podziwiam wianek - wspaniały!
Nie wiem gdzie o to zapytać - dziewczyny, czy znacie 'bezbolesny' dla drzwi sposób mocowania wianków? Nie mogę w nie wkręcić żadnej śrubki.
a jakie masz drzwi to pomoge
Lawendowy zawrót głowy 14:11, 12 mar 2016

Do góry
A_gawa napisał(a)
Nie wiem gdzie o to zapytać - dziewczyny, czy znacie 'bezbolesny' dla drzwi sposób mocowania wianków? Nie mogę w nie wkręcić żadnej śrubki.

Powiesić dwa. Po dwóch stronach drzwi...na jednej wstążce
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 13:19, 12 mar 2016

Do góry
Wielościa, Gabisia, Noemi, Stychaz, Janeczka i Karabela duża bużkę i podziekowania za przemiły poranek
Bardzo przyjemnie sie gaworzyło i wcale sie nie dziwię, ze sie dopiero ok 11:30 zorientowaliśmy ze czas do domu. Powtórka po świetach, oby sie ociepliło bo przeciez piknik trzeba urządzic

Grupo Wrocławska mocno mnie zmotwowalyscie do dzisiajszej pracy! Dziekuję

Ana jak ciać jak dalej leje.... Polinka pisała już ze nie wiemy jak słońce wygląda.

Ewa szkoda ze nie dołączyłaś ale mam nadzieje, ze po świetach sie zmobilizujesz. Ps. Hybryda jest na moje słabe paznokcie nietrwała, zimo i na urlopie ok ale w trakcie sezonu ogrodowego żele u mnie sie sprawdzją. Przytyk paznokcia zalezy od techniki zdejmowania... Przed miesiace zmieniłam manikiurzystke i aktualna nie piłuje tak ostro. Jak chcesz mieć ładne łapy to co da tygodnie trzeba czas wygospodarować. Mi było po ogrodzie wstyd łapki pokazywac, teraz jestem elegancka w domu i zagrodzie Moniko ja mam poważne wątpliwosci odnośnie zmywaczem acetonowego do hybrydy...

Grupo Sląska czekam na relacje

Moje zkaupy? 3 x hortensje, 5 ciemiernikow nIgra (a co zapatrzyłam sie na Szefową ), białe szafirki, dwie doniczki, jajka i ptaszki szklane z błękitnymi piórkami, narcyzy białe w doniczkach na podmianę , mech, tulipany, wianek bukszpanowy, palma, smutek zielony ....
A i latarenki drewniane bo mi sie stalowe nie podobaja na frocie. Stalowe pójdą na taras kuchenny.
Lawendowy zawrót głowy 13:18, 12 mar 2016

Do góry
Lawendowy zawrót głowy 12:31, 12 mar 2016

Do góry
Joluś widzę stokrotki nasadziłaś cudnie
Wianek na furtce piękny
zdolna Kobitka jesteś !!!

U mnie nie pada ale pochmurno
I tak dzisiaj w domu działam
moja młoda czternaste urodziny świętuje.
Będą goście więc matka w kuchni...

Słoneczka życzę !!!!!!!!!
Lawendowy zawrót głowy 07:54, 12 mar 2016

Do góry
Morello u mnie tez fatalnie a robota w ogrodzie czeka ....fajnie roze sadzisz bedzie pieknie

Ciesze sie ze Ci sie wianek podoba
Lawendowy zawrót głowy 07:50, 12 mar 2016

Do góry
Jolu teraz dopiero wianek obejrzałam.
Bardzo ładny, zdolna jesteś. Jeszcze nigdy wianka nie miałam. Wkrótce i ja zacznę takie piękności tworzyć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:38, 11 mar 2016

Do góry
Pięknie u Ciebie, a wianek śliczny
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:22, 11 mar 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Podobno od środy mo być pikna wiosenka

Jak od środy, to dobrze, może w jakiś wianek poczynię na święta i dom ogarnę, ogród musi poczekać, bo za grząsko jest i słoneczka mi brakuje i jak tu się cieszyć z wiosny
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:18, 11 mar 2016

Do góry
Wianek - b o s k i !
Ogród w skali mikro cz.II 22:07, 11 mar 2016

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Eluś, ale popełniłaś piękny wianuszek
Nie ma innej opcji, spotkanie musiało być udane

Dzięki Asiu ... Miałam wprawdzie wianek wiosenny , ale juz po paru sezonach patzreć na niego nie mogłam odmiany mi było trza i ak oto było przyjemne z pożytecznym ... jeszcze prawie spodnie bym na giełdzie kupiła, ale dooopska mi się nie chciało wystawiać na tą lodówę ... Tak wiec portki będą musiały poczekać

A spotkanie.....no co tu dużo mówić ... Czy było kiedyś spotkanie Ogrodowiskowe ńieudane ???

Buziole gorące
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:03, 11 mar 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Prześliczny ten wianek Danuś i Ty już taki porządeczek masz , a u mnie szkoda gadać nim to ogarnę to będzie lato, na razie troszkę z naciskiem na troszkę odgarnęłam przydomowy , a na dużym jeszcze nie tknięte.
Podpowiedz mi czy na tym moim wygwizdowie te moje maleńkie magnolie już odkrywać czy wstrzymać się do kwietnia???

Moim zdaniem możesz odkrywać.
Ogród w skali mikro cz.II 22:01, 11 mar 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Mówisz ze wianek wielkanocny już wieszać?

Oj brakowało Twego humoru, brakowalo....

Ja nie wiem Madzenko czy już wieszać.....ale tego zimowego to juz mam tak dość ,źe mi ffffszystko jedno powiesiłam

już nie kcem zimy i juszzzz

I za miłe słowa serdeczne dzięki buziole
Ogród w skali mikro cz.II 21:58, 11 mar 2016

Do góry
Enya73 napisał(a)

Super wianuszek przepiórczy. Jesteś ekspresowa, więc pewnie jak przyzwoito śląsko kobita zdążyłaś obiod uważìć i chałpa łogarnąć i chopa zadowolić☺.
Miłego dnia. Buziaki

Z tym "zadowalaniem" to już chyba przesadziłaś ... aże tyyyyle nie zdązyłach
A wianek.....achhhh...pierwszy taki z trawskiem łatwo nie było , efekt jak dla mnie średni , ale teraz już wiem co zrobić by było lepiej ... cóż..człek zawsze się na błędach uczy

Buziole
Ogród w skali mikro cz.II 21:51, 11 mar 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Jak już wpadniesz na to forum...to ino furgo...
Kocurka masz???
Wianek Ci bardzo ładny wyszedł, zdolne łapki masz!

Na temat ławki to z R możesz se gadać, nie ze mną...tyle, że on wielkie robi i solidne, po górniczemu Ale na cały taras Ci starczy

Kaśkoooo furgom , furgom ino uważom na "kurwy" abo..jak to siem tam pisze te "zakręty " po niemieckiemu

A tak na poważnie...nie umię się wyrobić..tyle rzeczy na łbie mam a jak już siądę , to jak przekłuty balońik i to oczyska bardzo mi dokuczają .....

Kota mam , jeszcze go na szynkę nie przerobiłam ... jest naprawdę uroczy a ubaw mamy z nim taki..no wiesz...bezcenne

Wianek robiłam pierwszy typu " naturals " zwykle wolę bardziej wykwintne .. Ale teraz jakieś takie naturalistyczne fluidy mnię napadły .. A jak się podoba , to się naprawdę cieszę

W sprawie ławki R głowy zawracać nie będę..przeca ma Chłop inksze sprawy na głowie kupię i tyle ale za ofertę dziękuję

Buziole i ściskam mocno
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies