Wielościa, Gabisia, Noemi, Stychaz, Janeczka i Karabela duża bużkę i podziekowania za przemiły poranek
Bardzo przyjemnie sie gaworzyło i wcale sie nie dziwię, ze sie dopiero ok 11:30 zorientowaliśmy ze czas do domu. Powtórka po świetach, oby sie ociepliło bo przeciez piknik trzeba urządzic
Grupo Wrocławska mocno mnie zmotwowalyscie do dzisiajszej pracy! Dziekuję
Ana jak ciać jak dalej leje.... Polinka pisała już ze nie wiemy jak słońce wygląda.
Ewa szkoda ze nie dołączyłaś ale mam nadzieje, ze po świetach sie zmobilizujesz. Ps. Hybryda jest na moje słabe paznokcie nietrwała, zimo i na urlopie ok ale w trakcie sezonu ogrodowego żele u mnie sie sprawdzją. Przytyk paznokcia zalezy od techniki zdejmowania... Przed miesiace zmieniłam manikiurzystke i aktualna nie piłuje tak ostro. Jak chcesz mieć ładne łapy to co da tygodnie trzeba czas wygospodarować. Mi było po ogrodzie wstyd łapki pokazywac, teraz jestem elegancka w domu i zagrodzie

Moniko ja mam poważne wątpliwosci odnośnie zmywaczem acetonowego do hybrydy...
Grupo Sląska czekam na relacje
Moje zkaupy? 3 x hortensje, 5 ciemiernikow nIgra (a co zapatrzyłam sie na Szefową ), białe szafirki, dwie doniczki, jajka i ptaszki szklane z błękitnymi piórkami, narcyzy białe w doniczkach na podmianę , mech, tulipany, wianek bukszpanowy, palma, smutek zielony ....
A i latarenki drewniane bo mi sie stalowe nie podobaja na frocie. Stalowe pójdą na taras kuchenny.