Nie chcę żywopłotu. Ulica jest wewnętrzna, bardzo mały ruch więc nie ma potrzeby się zasłaniać.
Pod płotem myślałam o sztampowej wersji ( limki + gracimilius ). To zestawienie bardzo mi sie podoba. Może jakieś carexy ? Tam , gdzie wkleiłam kulki jest furtka. I zastanawiam się , czy tutaj powinno być coś wyższego na pniu ?
Musiałabym zmienić trochę linie rabaty ,żeby ukryć właz do szamba (tam gdzie czarna donica )
Asiu ta koncepcja mi pasuje bardziej - troszkę ją zmodyfikowałam po przejściu przez ogród... Nie za dużo lukru????
Nie rysowałam szarych ścieżek - bo równie dobrze przejście może być trawiaste.... jedynie do drugiego placyka byłaby inna nawierzchnia...
I pytanie co autorki pierwowzoru Co miałaś na myśli rysując ciemnozielony pasek wzdłuż prawego boku?????? Moje wypocinki:
Zęby przy wykuszu wyszły strasznie...to musze jeszcze przemyśleć....
Haniu one najszybciej zawitają to i teraz nie bardzo ciesza.Z moich obserwacji wynika ze te.odmianowe krótko cieszą.Te zwykłe u mnie bombowe są kolorek jak w realu
Ja nasionka już zabrałam i suszę do wysyłki.
Dalie od Hani Ta ciemna to Kenora Macop kupiona na bazarku jako nn.Jest cudna w realu prawie czarna
gsize=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/152/1527953/original.jpg[/img]