Na razie myślę nad rabatą za płotem... Będą kostrzewy lawenda , miskanty i trzy graby... Ma być szaro-niebiesko - zielono... Tylko myślę kiedy będzie najlepszy moment na sadzenie? Nie spieszy mi się mogę ją zrobić wiosną...ważne aby w odpowiednim momencie przesadzić miskanty
Wreszcie znalazlam miejsce do trzymania moich inspiracji w sieci, gdzie mam dostęp z każdego komputera, które mogę zalinkować na forum Na razie jeszcze wielu baz nie przejrzałam...będzie co oglądać zimą i planować
Sylwia dlatego mi się nic nie chce zmieniać co się wiąże z FACHOWCAMI!!! Po dwóch latach samodzielnego budowania i wykańczania domu mam fachowcowstręt... A gdy słyszę ... Będzie pani zadowolona.... To mdłości dostaję
Trzymam kciuki aby wszystko płynnie poszło.
Anitko nie musimy pracować razem, możemy sie relaksować Ja tak wolę W pracy nie naleźę do najłatwiejszych szefowych, zawsze wszystko musi być na wczoraj....
Buziam i cieszę się, że wypoczęłaś
Syla spasuj!!! odpocznij troszkę!!! Ogród masz piękny, będzie cudnie, nie wszysyko musisz zrobić w tym roku. Pociesz się wypoczynkiem w ostatnie tygodnie lata
Premia się należy za wzorowe sprawowanie obowiązkow wszystkie horti sadozne w 2012. Tylko 4 ogrodowe w 2011 ale leżały miesiąc w kompostowniku.... Więc chyba rok muszę im odliczyc