Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 19:19, 13 sie 2013

Sebek napisał(a)

Madżenka sadziła chyba wszystkie w 2012,

To pisałem ja - drugi rzecznik Madżenki

Premia się należy za wzorowe sprawowanie obowiązkow wszystkie horti sadozne w 2012. Tylko 4 ogrodowe w 2011 ale leżały miesiąc w kompostowniku.... Więc chyba rok muszę im odliczyc
Madzenka 19:20, 13 sie 2013

Syla napisał(a)
Marzenka .... poczytałam i już prawie na bieżąco .... Ogródek wycackany , wydmuchany .... tak jak lubię .... nie może być inaczej u Cię , wszak chodzący ideał jesteś (jak dla mnie) ..... i w domku i w ogrodzie i w pracy .... a siostra Twoja nic a nic nie podobna do Ciebie u siebie nam niedosyt czasu i wszelkie kosteczki po pracy ogrodowej coraz bardziej dokuczają .... hmmm ale zwolnić tempa nie mogę bo lato się za chwilkę skończy (liście z lipy mnie zasypują) ściskam z ogromną sympatią

Syla spasuj!!! odpocznij troszkę!!! Ogród masz piękny, będzie cudnie, nie wszysyko musisz zrobić w tym roku. Pociesz się wypoczynkiem w ostatnie tygodnie lata
Madzenka 19:20, 13 sie 2013

ana_art napisał(a)
Ty chyba jesteś pierwszym też mi siewydaje że w2012 tak jak ja

Ustanawiam dwóch rzecznikow chyba może być taka reperezentacja ?
Madzenka 19:21, 13 sie 2013

AlicyaLK napisał(a)

Ja też mam klepisko Dzięki serdeczne za zdradzenie techniki
Nowe zdjęcia cudne!!!

Klepisko dobrze rokuje
Madzenka 19:22, 13 sie 2013

Enya73 napisał(a)
Oj Madżen, wróciłam stęskniona na łono Ogrodowiska, a tu czytam takie niewesołe wieści od Ciebie. Mam nadzieję, że uda Ci się pozałatwiać pozytywnie wszystkie sprawy z naprawą sprzętu i zwrotem z ubezpieczenia.Ale komu jak komu, ale Tobie właśnie miałoby się to nie udać?
Świetnie wypadłaś też w tv, szklany ekran Cię kocha. Jesteś właściwą osobą na właściwym miejscu, ale wróżę Ci wielką karierę. Potrafisz przyciągać ludzi, jak magnes, czego dowodem jest frekwencja na Twoich wątkach. Na pewno nie pozostanie to niezauważone przez różnych speców od PR
Żałuję, że nie mam szczęścia pracować z takimi kobietami, jak Ty, bo wiele mogłabym się nauczyć

Pozdrawiam już z domku

Anitko nie musimy pracować razem, możemy sie relaksować Ja tak wolę W pracy nie naleźę do najłatwiejszych szefowych, zawsze wszystko musi być na wczoraj....
Buziam i cieszę się, że wypoczęłaś
Madzenka 19:23, 13 sie 2013

Kindzia napisał(a)

Czyli za rok może i u mnie takie duże już będą

Pewnie tylko dawaj im papu
Syla 19:35, 13 sie 2013

Marzen .... nie da rady posiedzieć .... sama wiesz jak to jest z nami dzisiaj miałam dwie ekipy na budowie .... trzecia to M na urlopie ze starszym majstrowali trochę przy ociepleniu aby dopracować najtrudniejsze zakątki .... Jak sobie człowiek sam nie dopilnuje to potem chodzi ciągle niezadowolony .... Od poniedziałku gabiony i ocieplenie podłóg .... i tak jesteśmy trochę do tyłu .....

Nawet z drewnem na podłogi problem bo pan miał trzy tygodnie na wycenę i tak to trwa do chwili obecnej .... przekazują sobie z koleżanką i w ten sposób dokumenty giną ..... Wzięłam sprawę w swoje ręce i wycena ma być jutro .... bo czas najwyższy zamówić i kłaść .... a jest tego trochę ...... uffff ale mi ulżyło wygadałam się
gusiarz 20:50, 13 sie 2013

Madźenko - pooglądałam Twoje Pinterki -bossssskie.... idę je dalej przeglądać i wzdychać...
gusiarz 21:01, 13 sie 2013

A fotek - STANOWCZO ZA MAŁO!!!
Madzenka 21:43, 13 sie 2013

Fotki moźe jutro bendom