Izeczko, Basiu, dziękuję za zajrzenie do mnie. Dziś w ogrodzie byłam z poimocnikiem. Robiliśmy porządki, podlewaliśmy rośliuny, sadziłam nową obwodkę i powstał krawężnik przy rabacie.
Na razie tylko jedna fotka z prac dzisiejszych.
Weekendowa wycieczka cudowna, ale zdecydowanie za krótka. Zdjęcia z Ogrodu MałejMi i Przyjaznego Ogrodu w wątkach właścicieli. Bardzo dziękuję za goscinę, Mariuszowi dodatkowo za bycie przewodnikiem w wycieczce po arboteum.
proszę o informacje co może być przyczyną tego stanu świerka. wczesną wiosną był przesadzany i wszystko było w porządku, teraz nagle w kilka dni w takim stanie. jedna gałązka częsciowo straciła igły, reszta jakby zwiędnięta.
jak go uratować ?
A mój się jeszcze dziwi, że wolę norać w ogrodzie niż jakieś wycieczki dalszeTo jeszcze zostawiam życzenia urodzinowe, żebyś szybciutko decyzję z Urzędów dostała i domek pobudowała
I taki bukiet to tylko ode mnie dostaniesz
Jaka nuda?! Ale grzeszysz Anulka!
Ja mogę tę rabatę oglądać non stop, z róznych perspektyw, jest śliczna i kolor baaardzo moje. Dzięki tym ujęciom przekonuję się, ze zestawienie Heidi i Herzogin będzie ok.
Jaką masz trawę przy Heidi i w jeżówkach?
Jeśli możesz to napisz mi proszę gdzie kupujesz takie ładne podpory. Bedzoesz je traktować jako podpory dla róż czy gadżety ogrodowe?