Danusiu, "kończyć wcześniej" oznacza, że powinna kończyć się tam, gdzie murek tzn być symetryczna wzgledem niego?
Tu na szybko, z nieco innego kąta, zrobię rzut z góry też. Borówki przy samym bzie odpadają. Bez zresztą raczej też.niebieski iglak by mi się marzył zamiadt niego. Przekopuję się przez gatunki.Na mysl mi przyszły albo iseli fastigiata albo jodła górska compacta - cudna jest, ale wolno rosnie i ją hortki zasłonią. Jakbym jej nie obsadzila od strony płota niczym, to by słońca duzo miała, choć cieszyła by głownie oko sąsiadów, a nie moje. to widok z okna na to, co jest po prawej od projektowanej rabaty
Gabrysiu, aj też już tylko podpisuję nasiona, w jakim kolorze pomidorek, choć już chyba i tak je rozpoznaję z nazw.
Cukinią się wręcz objadam. I marynowanej mam dużo, i jeszcze zrobię, bo cukinie kolejne zawiązują... Hmmm, to może będzie wymiana słoikowa?
Nero di Toscana rzeczywiście najpiękniejszy, ale i ten fioletowy też jest ładny.
Gabrysiu, rozpoznasz? To z nasion od ciebie podpisanych: na żółto i wcześnie kwitnące.
dziękuje! to wszystko dzięki temu że TY DANUSIU założyłaś i prowadzisz taki cudowny portal, miejsce wymiany myśli,.....
mieczyki mam od 2lat, tej wiosny zaopatrzyłam sie w kilkanascie sztuk, i mialam poprzednie, ale dziwnym trafem wszystkie maja takie same kolory, a kupowalam roznokolorowe
to jeszcze zapodam fotki pod Twoim wpływem zakupionego 3lata temu grujecznika...- ładnie przyrasta dopiero od tamtego roku...
w rabacie fioletowej..
A przy okazji maleńka ukorzeniona z patyczka darowanego przez Madzię
I dwie też ukorzenione z patyczków od mojej siostry You & Me. Tą ukorzeniam dla
Gosi z Ogrodowy miszmasz..pod kontrolą. Gosiu muszę wysłać do Ciebie pv żeby nie zapomnieć
Sadziec purpurowy który dostałam od Tereski Olga 80
Zachwyca mnie swoją barwą kwiatu, tworzę wokół niego nowe nasadzenia