Ewo - zdaję relację ze Stefanogrodu - Twoich roślinek niestety nie było, ale dowiedziałyśmy się, że w przyszłym roku w Stefanogrodzie będzie wielkie otwarcie - mega inwestycja, piękne centrum ogrodnicze. Widziałyśmy projekt - super
Mirelka ja je w wodzie trzymałam od środy ale tylko dlatego ze nie miałam czasu wsadzić.
w wodzie trzymam moje polar bear, juz chyba z miesiąc i jeszcze korzonków nie puściły, dlatego tamte patyki od bozgi robię metodą wsadzania do ziemi. zobaczę co skuteczniejsze
a jesli chodzi o tuje danica to koncepcja sie zmieniła jak je wsadzałam to chciałam jak u borbetki ale potem nie wiedziałam co miałoby byc za nimi. zaczęłam przeglądać forum, polubiłam sie z pinterestem i wspólnie z Iwoną i jazzy zrobiłyśmy nowy projekt frontu będą w miejsce tych kulek graby f.f. w skarpetach z bukszpanu, po miedzy nimi ice dance a za hortki i gracek
gdzieś na wątku w okolicach chyba lutego było wielkie planowanie
Ok coś będę musiała wymyśleć. A jak widzisz to miejsce pod grujecznikiem ? rozplenica z rozchodnikiem będzie tam OK? Czy cały mój projekt jest do bani?
Ależ masz świetny projekt . Ładna realziacja z grabami. Czekam na więcej. Już wiem gdzie chcesz gabiony. Nie wiem czy dasz radę przesuwać nawet jeśli wypełnisz środki styropianem. Nie będzie to uciążliwe?
Kasia bo ja nie zrozumialam co odpisalaś Asi, frans masz czy fastigiate?
ja upatrzyłam sobie frans f.
te kwadraty robiliście 1,2x1,2? a za grabami przed żywopłotem trawa?
ta kobitka będzie Ci robila tez projekt tyłów?
nie no! jak to mozliwe!
projekt jeszcze nie ostygł a ty juz sadzisz?!!!!
oszalała nam kobita!
jeszcze te sznurki tak idealnie rozciągnięte! strach się bać!