Wczoraj, podczas spaceru w lesie, znalazłam gumowe kółko od wózka dziecięcego...w pierwszej chwili miało posłużyć do zabawy mojej piesi (do rzucania zamiast ringo)...W domu wyszorowałam je i koncepcja się zmieniła...Zrobiłam w 5 minut z kółka wianek na drzwi...
U mnie rzadzi.
Ciekawe musi byc to jajo.lubie ten kolor.
Wianki widzialam.u mnie w tym roku zywy wianek i chyba teoche z nimi pocwicze w tym roku.pozdrawiam
Za Twoim przykładem do skrzynki posadziłam wczoraj kwiaty. Miały zawisnąć na gabionach ale postawiłam na górze coby je równie z okna więzieć a nie tylko spacerujący przechodnie
Wczoraj w TK Max zakupiłam drewniane króliki, słój na stół coby wiosnne kwiaty w nim przechowywać i wianek....
Super wianuszek przepiórczy. Jesteś ekspresowa, więc pewnie jak przyzwoito śląsko kobita zdążyłaś obiod uważìć i chałpa łogarnąć i chopa zadowolić☺.
Miłego dnia. Buziaki
Aaaachhhh wiem jak to jest .. Człek to by się tylko spotykał , no nie ??... zawsze tych okazji jest zbyt mało...ale nie martw się Kasiu wnet wiosna , lato , to okazji do spotkań mam nadzieję będzie sporo
A poza tym..nas tu jest naprawdę sporo w jednej kupie
... Bo jak ja Justyś jestem w amoku, to jadę jakkkkkk masZzzZZZZZyna
A tak na poważnie...jak jużnie wszystko miałam , to na co było czekać...w tygodniu roboczym bym chyba tego nie zrobiła .. A tak na spokojnie..leniwy sobotni porank po kawie z Przyjaciółmi .. Co można sobe lepszego wymarzyć ??
.. To mamy klub Strusiów Pędziwiatrów ... Ja byłam strasznie ciekawa co też z tego wyjdzie , więc zabrałam się do roboty od razu po śniadaniu, które zjadłam dopiero po powrocie .. Nie wyszedł moze tak jakbym chciała do końca, ale pierwszy raz robiłam taki " naturals "
Buziole i ciesę się ,jeśli się podoba
jak umotasz swój wianek to wklej u mnie pliss i ten co mi dziś pokazywałaś też ...może odgapię ...jakoś weny na wianki mi brak...ale stokrotki udane mam