Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:29, 05 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
No, Ty też masz niczego sobie prędkość U mnie dopiero przed chwilą zawisły.
Jajcarski wianek cudny!

.. To mamy klub Strusiów Pędziwiatrów ... Ja byłam strasznie ciekawa co też z tego wyjdzie , więc zabrałam się do roboty od razu po śniadaniu, które zjadłam dopiero po powrocie .. Nie wyszedł moze tak jakbym chciała do końca, ale pierwszy raz robiłam taki " naturals "
Buziole i ciesę się ,jeśli się podoba
gierczusia 22:36, 05 mar 2016

eee_taam napisał(a)
nie próżnujesz ...wianek już gotowy! ...super ...dzięki za miły poranek

... Bo jak ja Justyś jestem w amoku, to jadę jakkkkkk masZzzZZZZZyna
A tak na poważnie...jak jużnie wszystko miałam , to na co było czekać...w tygodniu roboczym bym chyba tego nie zrobiła .. A tak na spokojnie..leniwy sobotni porank po kawie z Przyjaciółmi .. Co można sobe lepszego wymarzyć ??

Dzięki za wszystko i pozdrowionka
gierczusia 22:39, 05 mar 2016

Sebek napisał(a)

Raz mnie zabrakło no i masz...

Fajnie Wam, ja może wyskoczę na giełdę przed świętami?

Sebaaaaa .. To był prawdziwy S - ponton.....spontan ...Jakoś tak we wtorek było nas dwie..a potem ekipa..jakoś tak...podlegała pączkowaniu ... Po postu ..szał ciał

Następnym razem , to chyba serio musimy Cie zabrać , no bo jak t tak....besssss foootek
gierczusia 22:45, 05 mar 2016

Katkak napisał(a)
Wianek śliczny, ale spotkania bardziej zazdroszczę .

Aaaachhhh wiem jak to jest .. Człek to by się tylko spotykał , no nie ??... zawsze tych okazji jest zbyt mało...ale nie martw się Kasiu wnet wiosna , lato , to okazji do spotkań mam nadzieję będzie sporo

A poza tym..nas tu jest naprawdę sporo w jednej kupie

Buziole
AsiaK_Z 22:50, 05 mar 2016

Eluś, ale popełniłaś piękny wianuszek
Nie ma innej opcji, spotkanie musiało być udane
Madzenka 07:42, 06 mar 2016

Mówisz ze wianek wielkanocny już wieszać?

Oj brakowało Twego humoru, brakowalo....
Enya73 08:46, 06 mar 2016

gierczusia napisał(a)
Muszę się Wam przyznać ,źe dzisiejszego ranka , zamiast prać , sprzątać i gotować jak to moja babcia mówi , jak przyzwoito kobita to pojechałam się ślajać na giełdę w Tychach ..oczywiście..cel był...raczej towarzyski niż zakupowy ... Ale ..no jakżebym mogła pominąć te wszystkie " przydasie ", które szeptały mi do uszka " kup mnie, kup mnie "... I jak tu pozostać nieczułym na takie wzdychania ???

Przy okazji uroczym Ogrodowiczanom , którzy umilili mi poranek badzo serdecznie dziękuję czyli Kasi od ogrodu pod górkę , Joli Lojalnej, Enyi, Beatce z Miniformatu i Justynie z kolorowej piaskownicy ..no i eMusiom w liczbie sztuk :2

No i wianek juź wisi

Super wianuszek przepiórczy. Jesteś ekspresowa, więc pewnie jak przyzwoito śląsko kobita zdążyłaś obiod uważìć i chałpa łogarnąć i chopa zadowolić☺.
Miłego dnia. Buziaki
Ewa777 11:04, 06 mar 2016

Wianuszek śliczny
danuta_szwajcer 08:08, 07 mar 2016

Zdolniachy jesteście z tymi wiankami)Pozdrawiam
Kindzia 18:50, 07 mar 2016

Jak już wpadniesz na to forum...to ino furgo...
Kocurka masz???
Wianek Ci bardzo ładny wyszedł, zdolne łapki masz!

Na temat ławki to z R możesz se gadać, nie ze mną...tyle, że on wielkie robi i solidne, po górniczemu Ale na cały taras Ci starczy