Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

makkasia 09:16, 07 mar 2016

U mnie kwitną tylko jakieś biedne przebiśniegi - w sobotę byłam w lesie i udało mi się zrobic jeden wianek z mchu ale ostatecznie trafił nie na moje drzwi a na drzwi mojej przyjaciółki. Jestem w czarnym lesie ze wszystkim ale wezmę się
Kawa 09:34, 07 mar 2016

hej hej
Sebuś no ładnie sie uwinąłeś tyle pracy w 2,5 godziny ??!
super iryski - musze kupić w tym roku no i te krokusy mimo wszystko mnie rzwalają na wosnę chociaz jakoś za nimi nie przepadam :0
macham poniedziałko
jazzy 14:47, 07 mar 2016

Sebek napisał(a)

Ale to urocze i kochane
Krokusy w runiance... szacun
abiko 15:07, 07 mar 2016

Sebastian, Ty taki dobry duszek jesteś. Zacząłeś nowy wątek w którym się melduję
Tak na marginesie to naprawdę mało znam osób, które są tak szczere i do rany przyłóż jak Ty, nie tylko ogrodowiskowo.
Gratuluję nowego etapu w ogrodnictwie, krokusy w runiance podobnie jak u Aniart cudowne.

lojalna_ 16:44, 07 mar 2016

U Ciebie już tak kolorowo slicznie moje krokusy śpią .... za to pierwszy PrzeBisnieG jest !

Sebek 21:20, 07 mar 2016

makkasia napisał(a)
U mnie kwitną tylko jakieś biedne przebiśniegi - w sobotę byłam w lesie i udało mi się zrobic jeden wianek z mchu ale ostatecznie trafił nie na moje drzwi a na drzwi mojej przyjaciółki. Jestem w czarnym lesie ze wszystkim ale wezmę się

Z dekoracjami też w lesie jestem... 4 bratki i doniczka z ciemiernikiem wsadzona w trawy się nie liczy Muszę koniecznie przejechać się na giełdę, tylko nie mam kiedy... Wolę się wyspać
Sebek 21:22, 07 mar 2016

Kawa napisał(a)
hej hej
Sebuś no ładnie sie uwinąłeś tyle pracy w 2,5 godziny ??!
super iryski - musze kupić w tym roku no i te krokusy mimo wszystko mnie rzwalają na wosnę chociaz jakoś za nimi nie przepadam :0
macham poniedziałko

Krokusy musi mieć każdy Jak zakwitają to włącza się mi zielone światło, że mogę działać w ogrodzie
Sebek 21:23, 07 mar 2016

jazzy napisał(a)

Ale to urocze i kochane
Krokusy w runiance... szacun

Rozumiem, że będziesz kopiować?
Runianki w tym roku powinnać mieć choć mały kawałek, więc cebule będzie gdzie upchnąć
Sebek 21:26, 07 mar 2016

abiko napisał(a)
Sebastian, Ty taki dobry duszek jesteś. Zacząłeś nowy wątek w którym się melduję
Tak na marginesie to naprawdę mało znam osób, które są tak szczere i do rany przyłóż jak Ty, nie tylko ogrodowiskowo.
Gratuluję nowego etapu w ogrodnictwie, krokusy w runiance podobnie jak u Aniart cudowne.

Ja z tych szczerych do bólu... Kłamanie mi niezbyt dobrze wychodzi
Nawet nie zauważyłem, że przeszedłem w kolejny etap zabawy w ogrodnika, ale skoo tak twierdzisz to przyjmuję to na klatę z miłą chęcią

Sebek 21:29, 07 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
U Ciebie już tak kolorowo slicznie moje krokusy śpią .... za to pierwszy PrzeBisnieG jest !

Jola - te posadzone jesienią jeszcze się u mnie nie rozwinęły, te starsze startują wcześniej Zobaczysz jak będzie u Ciebie w przyszłym roku
Naciesz się moimi, a potem ja będę wzdychać do Twoich jak mi same liście zostaną