Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:48, 12 cze 2013

Do góry

Zaczynają swój spektakl firletki - bardzo je lubię, choć są krótko.....

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:48, 12 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Mózg mi już chyba wszedł na niższe obroty....Jakie miny ?

Miny - to larwy w liściach jakiegoś robactwa. Jak spojrzysz na zdjęcie , to je na pewno zauważysz.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:46, 12 cze 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)

Ooo, masz miny w liściach.

Ale kolor piękny!

Mózg mi już chyba wszedł na niższe obroty....Jakie miny ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:45, 12 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Ciągle jestem w kropce.....ale mam jeszcze trochę czasu To ciągle walka serca z rozumem....Ale połączenie tego.....hmmmmm........no daje do myślenia

Bądź rozważny i romantyczny To tak pasuje do klimatów ogrodowych
(Również ze względu na angielskie konotacje )
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:45, 12 cze 2013

Do góry

Werbeny w bukszpanach

Lawenda zaczyna swój najlepszy etap - przynajmniej w mojej opinii

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:42, 12 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Ooo, masz miny w liściach.

Ale kolor piękny!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:42, 12 cze 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)

Hmmm... florystka może i z niej genialna, ale ekonomistka marna!
Inaczej od razu wiedziałaby, że największe profity (nie tylko materialne!) przynosi połaczenie hobby z ekonomią (czytaj: zawodem). Zatem ekonomi wcześniej czy później przyda Ci się.
Sebek ekonomia bez niszy, w której działasz i jesteś dobry, jest niewiele warta, bo jesteś wówczas tylko jednym z bardzo, bardzo wielu (czytaj: siedzisz na 12 piętrze, na openspejsie i kleisz tabelki, a za niotwieralnym oknem biurowca wybucha wiosna, aż kipi, ziemia nagrzewa się od słońca, a pąki nabrzmiewają; a na openspejsie chodzi klimatyzator i dzwoni szef, że cyferki są w złej kolumnie, a klient czeka na drugiej linii z pytaniem, kiedy przygotujesz mu ten wniosek o-coś-tam, a hr pytają kiedy pójdziesz na to zaległe szkolenie z bhp...)

Musisz się chłopie na czymś znać, aby móc to potem przełozyć na aspekt zarobkowy. Będziesz świetnym florystą, architektem krajobrazu, kwiaciarzem, ogrodnikiem, etc. który do tego potrafi liczyć! Toż to idealne połączeni pasja + zawód. Nie zmarnuj szansy, bo sam wiesz, co lubisz i kochasz. Wykorzystaj to - zastanów się, jak zarobić na swojej pasji.

Nie ma jak "podnosić kruszec" robiąc coś, co naprawdę się lubi. Wtedy kręgosłup (również moralny) nie boli.

Wiem, co mówię. Sama jestem po ekonomii.

Ciągle jestem w kropce.....ale mam jeszcze trochę czasu To ciągle walka serca z rozumem....Ale połączenie tego.....hmmmmm........no daje do myślenia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:39, 12 cze 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
"Jeśli w pracy robisz to co lubisz, nigdy nie będziesz pracował".

Chyba znam nawet taką osobę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:38, 12 cze 2013

Do góry
Sylwia i Danusia

Bylinówki poszalały.....

Przywrotniki

Orliki

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:36, 12 cze 2013

Do góry
Zdjęcia z poniedziałku Porosło zielsko niesamowicie Nie zwracać uwagi na chwasty Kiedyś je wyplewię

Taka trawa

Pod altanką.....chyba kupiłem stojące petunie.....jeśli tak to chyba będę je wiązać, żeby wisiały

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:34, 12 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Aha - zapomniałem się pochwalić Uczęszczam na kurs florystyczny Mamy takowy w szkole zorganizowany i siem zapisałem A nasza florystka jest genialna Twierdzi.....a co tam, pochwalę się że jestem fenomenem I że marnuję się na ekonomii.....No i tu znów pojawiają się życiowe dylematy ...... Ale na prawdę kurs podoba mi się

Hmmm... florystka może i z niej genialna, ale ekonomistka marna!
Inaczej od razu wiedziałaby, że największe profity (nie tylko materialne!) przynosi połaczenie hobby z ekonomią (czytaj: zawodem). Zatem ekonomi wcześniej czy później przyda Ci się.
Sebek ekonomia bez niszy, w której działasz i jesteś dobry, jest niewiele warta, bo jesteś wówczas tylko jednym z bardzo, bardzo wielu (czytaj: siedzisz na 12 piętrze, na openspejsie i kleisz tabelki, a za niotwieralnym oknem biurowca wybucha wiosna, aż kipi, ziemia nagrzewa się od słońca, a pąki nabrzmiewają; a na openspejsie chodzi klimatyzator i dzwoni szef, że cyferki są w złej kolumnie, a klient czeka na drugiej linii z pytaniem, kiedy przygotujesz mu ten wniosek o-coś-tam, a hr pytają kiedy pójdziesz na to zaległe szkolenie z bhp...)

Musisz się chłopie na czymś znać, aby móc to potem przełozyć na aspekt zarobkowy. Będziesz świetnym florystą, architektem krajobrazu, kwiaciarzem, ogrodnikiem, etc. który do tego potrafi liczyć! Toż to idealne połączeni pasja + zawód. Nie zmarnuj szansy, bo sam wiesz, co lubisz i kochasz. Wykorzystaj to - zastanów się, jak zarobić na swojej pasji.

Nie ma jak "podnosić kruszec" robiąc coś, co naprawdę się lubi. Wtedy kręgosłup (również moralny) nie boli.

Wiem, co mówię. Sama jestem po ekonomii.
Spotkanie Ogrodowiska Szkółka Kapias - czerwiec 2013 23:16, 12 cze 2013

Do góry
Może jeszcze się kurs przeniesie, ale raczej nie.....Na razie mam w lipcu tylko jedną sobotę wolną i tą najbliższą - reszta zarezerwowana A na fotki zapraszam za chwilę
Spotkanie Ogrodowiska Szkółka Kapias - czerwiec 2013 22:49, 12 cze 2013

Do góry
BarbaraM napisał(a)
Ty Sebek to tylko konkursujesz,wygrywasz jakieś olompiady,potem jakieś wyjazdy,kursy...
Nic tylko same klopoty z tego powodu...Nie ma Cię,fotek nie wstawiasz,co to ma być?...

Haha .. Bidoczek Seba .. Najpierw wygrał ,a potem go opinkolili

Ja też się dołączę ... Noo Seba, przestań żesz brać udział w tych konkursach , bo to nieprzyzwoite ,tak wygrywać ......

A tak serio , to udanego wyjazdu życzę
Pomóżcie ratować mojego cisa 22:36, 12 cze 2013

Do góry
Iwik sprawdź tak ja Sebek pisał miejsce gdzie zaczyna się problem jeżeli nie ma tam złamania to może być sprawa porażenia grzybem
wrzuć w wyszukiwarkę temat np zamieranie pędów cisa i wyskoczy parę podpowiedzi
Pomóżcie ratować mojego cisa 22:13, 12 cze 2013

Do góry
A nie została ta część jakoś mocno uszkodzona - może jest złamana, bo pierwszy raz widzę pół rośliny zdrowej, a pół usychającej.....Musisz dokładnie obejrzeć miejsce gdzie się zaczyna problem.....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:08, 12 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ekonomia a potem architektura krajobrazu

A wiesz, że myślałem podobnie Ale się okaże Na razie matuuuraaaaaa w przyszłym roku....
Postawić trawkę nad i... 19:30, 12 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Nooo - m.in ogród Magdy

...tylko czy Magda wpuści do siebie na zwiedzanie całą klasę...????
Postawić trawkę nad i... 19:27, 12 cze 2013

Do góry
Nooo - m.in ogród Magdy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:19, 12 cze 2013

Do góry
Dbam I nawet jest lepiej niż przewidywałem W piątek jeszcze zaliczę słówka z inglisza i spoooookój

Aha - zapomniałem się pochwalić Uczęszczam na kurs florystyczny Mamy takowy w szkole zorganizowany i siem zapisałem A nasza florystka jest genialna Twierdzi.....a co tam, pochwalę się że jestem fenomenem I że marnuję się na ekonomii.....No i tu znów pojawiają się życiowe dylematy ...... Ale na prawdę kurs podoba mi się
Ogród Sylwii od początku cz.II 15:10, 12 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
I będą tańczyć Hulaaaaaaa

Ale na serio to robota idzie świetnie - i to jak! I jeszcze widzę, że się spotkałyście - ogarnę to kiedy indziej

witaj Sebek .... fajnie , żeś cały i zdrów ..... a ogarniać będziesz na wakacjach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies