Ty Sebek to tylko konkursujesz,wygrywasz jakieś olompiady,potem jakieś wyjazdy,kursy...
Nic tylko same klopoty z tego powodu...Nie ma Cię,fotek nie wstawiasz,co to ma być?...
Asiu - może po prostu przeżyłem już więcej niż niejeden 30-latek - tych dobrych chwil jak i złych - więc może dlatego
Alinko - no niby tak, ale nie chcę mieć ani jednej trójki na świadectwie - zwłaszcza, że niektóre przedmioty już idą na maturalne świadectwo..... Może się mi uda
Sebek zaglądam a tu widzę że świat zwiedzasz - szkołą się nie martw - podróże kształcą przecież - powodzenia na sprawdzianach
nowy avatar super poprzedni zresztą też
Ha, ha, ha.. ja też na górce.. a raczej na płaskowyżu. U nas weekend był ciepły i dość ładny, to spowodowało, że przez 2 dni zrobiło się szaleństwo na rabatach.. bylinówki tak zarosły, że igły nie wciśnie....
Będą białe czy nie???? Ogólnie to miałam sporo białych lawend.. ale nie wiem co przeżyło poprzednia mroźną zimę.. przesadziłam co tylko dawało oznaki życia i czekam.... na skalniaku lawenda już kolorowa, a tu w pąkach
Sebek, będzie dobrze, bo mądry z Ciebie chłopak - widać po rabatach!
A na razie kompa rzuć w kąt, bo to pożeracz czasu (i często mózgu), a zajmij się tym, co najważniejsze w tej chwili. Koniec roku już bliski (bo topole kwitną )!
Na marginesie: BARDZO dobrze, że realizujesz marzenia.
Ale na wszystko jest czas, pora i miejsce. Trzeba wyważyć, więc dobrze że ruszyłeś do książek. Trzymam kciuki za pozytywny wynik sprawdzianów i pozdrawiam gorąco.
Dzisiaj z Wami raczej nie popiszę, fot też nie będzie, bo po prostu wyrobić nie mogę....Jutro mam napisać 3 sprawdziany.....A przed chwilą do domu wróciłem.....
Także tylko serdecznie Was pozdrawiam - i słonecznie Przyda się, bo za oknem niezbyt ciekawie.....
Z tego co zdążyłem zauważyć jesteś jednym z 'terminatorów' tego serwisu
Piękny masz ogród, wszystko elegancko skomponowane. Rabaty z żurawkami świetne.
Niestety nie jestem w stanie zobaczyć wszystkich 1800stron twoich wątków, ale to co przez dwie godziny zobaczyłem wystarczy. Teraz będę śledzł wszystko na bieżąco.
Fajnie poznawać pasjonatów ogrodów wśród rówieśników