Wpadam z rewizytą U Ciebie to dopiero jest cudnie Ten żywopłot ze skyrocektów - chyba nie widziałem bardziej zdrowszego żywopłotu z tych roślin - no i jeszcze te topiary przed nim - wyglądają świetnie
Do końca czerwca to sobie od drapania ręce zakrawawię makabrycznie jakoś mi wyszło
Zdarzało mi sę takie jasnozielone ciąc ale wtedy uszkadzałam je... Jak tylko się usztywnią będzie akcja cięcia
Cześć Sebek. Widzę, że klęczaleś. Wyszło bosko. Jak ja lubię takie wycinanki z trawy. Jak chłop ogolony po tygodniu .
Zielono, kolorowo i tak zdrowo u Ciebie. Brawo - masz rękę do tej roboty.
Tak się składa, że łąkowy wysiał się mi koło tego "szkółkowego" - dziki ma o wiele mniejsze liście, inne kwiaty i i ciemniejsze liście - także niezbyt zdobi ogród - przynajmniej u mnie
Nadajesz się Apetyt rośnie w miarę jedzenia - jak posadzisz jedno to chcesz potem mieć wszystko - ale na szczęście po Anglii nauczyłem się być konsekwentnym
Wiecie, że jak pacze na takie cuda to stwierdzam, że ja to chyba się do tego nie nadaję - podziwiać - tak, ale zakładać własny ogród? toż ja mogę tylko posadzić szczypiorek.
Sebek ślicznie u Ciebie
Sebek ślicznie rabaty wyglądają. Czy Ciebie też poczochrane bukszpany tak denerwują jak mnie??? Qurcze jeszcze muszę czekać z cięciem a ręce mnie swędzą... Kiedy tniemy?