Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

aga_pe 19:08, 29 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)

Nie mam... roundap a potem karcher... czekam na chwilę czasu w weekend aby to zrobić... Na dodatek krmnik mam w kostce... Ktoś chce sobie wykopać sadzonki?

ja, ja, ja chcę
Borbetka 21:04, 29 maj 2013

Lilak Palibin czy rododendron? Nie nadążam trochę za wątkiem, ale mam Palibina i jest dość duży. U mnie rośnie pod klonem i cierpi biedak. Myślę, że jednak musisz z jednego zrezygnować. Wysokość mojego Palibina to 1,2m.
Madzenka 21:09, 29 maj 2013

aga_pe napisał(a)

ja, ja, ja chcę

Przyjeżdżaj to ci powyrywam sadzonki
Madzenka 21:10, 29 maj 2013

Borbetka napisał(a)
Lilak Palibin czy rododendron? Nie nadążam trochę za wątkiem, ale mam Palibina i jest dość duży. U mnie rośnie pod klonem i cierpi biedak. Myślę, że jednak musisz z jednego zrezygnować. Wysokość mojego Palibina to 1,2m.

Borbetko wzorem zaawansowanych ogrodników z Uniwersytetu przyrodniczego będę go w 50 cm żywopłocik ciąć
Sebek 21:12, 29 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)

w podstawówce kiedy lekcje historii miałam w "sali pamięci narodowej" ale to brzmi ... choć uwagę skupiałam na poniemieckim hełmie jakieś tam wojny udało się zapamiętać ... potem historia i Wołoszański stanowiły pasję ... jeszcze potem z uwagą sobie zerknęłam na "wojny czasu pokoju" z reporterskiej ręki ... i po tak starannej edukacji najpiękniejszą wojnę zobaczyłam przy Twojej furtce ... ...

uczenie niniejszym uważam za przereklamowane (mam nadzieję, że Nieletnia mi forum nie podczytuje ) ... sadzenie pożądane a kopiowanie za oczywistą oczywistość ...

Za to ja podczytuję I zgadzam się w 100%
Syla 21:31, 29 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jestem wdzięczna za dyskusje o kostce granitowej
Podczytuje was w korku

mnie natomiast czeka rewolucja kostkowa .... muszę całą ściągać i na nowo układać ale to dopiero jak ciężkie samochody przestaną przemieszczać się w głąb ogrodu .... Ja już po mału wymiękam .....

Dowiedziałam się dzisiaj , że prace przy montażu ogrodów zimowych będą trwały prawie dwa miesiące ....
gierczusia 22:04, 29 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)

Joasiu albo bedą sześciany na nozkach albo płaskie ekrany. Myśle

... Madzen .. Z matmy piąteczka , Bogdzia pewnikiem potwierdzi

Ale o sześcianach na nóżkach to jeszce nie słyszałam .... Ale bardzoooo mi siem podobają .. Rozumiem ,że uciekały na tych nóżkach nie bendom
Bogdzia 22:08, 29 maj 2013

Lepiej sześciany bez nóżek żeby faktycznie nie uciekły, a szóstke komisyjnie dajemy , niech ją mama pogłaska ....
agniecha973 22:14, 29 maj 2013

Co ja się tu dowiaduję, to granit nie jest szczytem marzeń? Buu.. A my też na dniach wymyśliliśmy, zeby betonowe schody granitem zastąpić.
baraga1904 22:20, 29 maj 2013

...a ja za granitem jestem...bo właśnie kładziemy...hihihi...i mimo wszystkich jego wad uważam że jest ponadczasowy, elegancki i wart zachodu... jak zresztą wiele pięknych rzeczy ( np. roślin w ogrodach) jest niepraktycznych a pięknych na tym świecie...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies