Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

agata19762 20:21, 29 maj 2013

cudownie w tym ogrodzie z każdej strony....

gorąco pozdrawiam
Borbetka 21:00, 29 maj 2013

Agatko, z każdej to może nie. Pokazuję to, co ładniejsze jest. Kompleksy mam jak patrzę na inne zdjęcia. Pozdrawiam ciepło i sucho, bo u mnie burza i pada ... znowu.
Kondzio 21:11, 29 maj 2013

Sebek 22:04, 29 maj 2013

Wpadam z rewizytą U Ciebie to dopiero jest cudnie Ten żywopłot ze skyrocektów - chyba nie widziałem bardziej zdrowszego żywopłotu z tych roślin - no i jeszcze te topiary przed nim - wyglądają świetnie
Borbetka 22:58, 29 maj 2013

A przyjedź Sebek i sam zobacz te Skyrockety. Masakra, wszystkim na tym forum odradzam. Dobrze, że na zdjęciu są ok. Biorę się za nie, jak tylko przyrosty zmienią barwę. Kukam do Ciebie, jak Ty na zdjęciu .
Enya73 23:12, 29 maj 2013

Borbetka napisał(a)

Anita, ale teraz komplementa strzeliłaś!!! Ja do Mai, cha, cha.
To Twój ogród z tymi nawierzchniami, co mi się tak podobają nadaje się w pierwszej kolejności.

Ja tak właśnie uważam Niech pokazują piękne ogrody, których właściciele mają pasję ogrodniczą, tak jak Ty, sami go założyli i sami o niego dbają, tak jak Ty, a nie takich, co im wszystko firma robi. Niestety najczęściej takie pokazują.

Byłoby mi miło, gdyby kiedyś i do mojego ogrodu zawitała ekipa Maji Tymbardziej, że byłaby szansa pokazania mojego miasta, w sercu czarnego Śląska, z zupełnie innej perspektywy.

Pozdrawiam serdecznie

Madzenka 23:14, 29 maj 2013

Moniko cudowne danici i berberysy. Zdradź proszę jakie to berberysy i kiedy je tniesz w takie fajne poduszki?
Donia72 00:49, 30 maj 2013

Puk, puk Wprosiłam się do twojego ogrodu. Obejrzałam go od pierwszej do ostatniej strony. I jestem pod ogromnym wrażeniem, Twój ogród mnie po prostu zauroczył. Masz bardzo ładne rabaty, takie zadbane z pięknymi roślinami Czytałam też, że walczyłaś z kretami i jak Ci poszło?. U nas też mamy krecika, ale nie robi kopców, ma te same tunele i za bardzo nie grandzi. Jeżeli się zbytnio panoszy i wyryje kopiec, to mąż zastawia pułapkę i ....wiadomo
nebel 05:40, 30 maj 2013

Witaj Borbetko,
to jest rewizyta. Ale wybacz, udało mi się tylko opanować pismo obrazkowe.
Resztę odkładam na potem. Jest na Twoim wątku tyle ciekawych rzeczy, że muszę je koniecznie spokojnie i uważnie przeczytać, bo warto. A dla mnie zaczął sie juz nowy dzień i obowiązki wzywają.
Pozdrawiam
Milka 06:54, 30 maj 2013

Borbetka napisał(a)
Zrobiłam rabatę żurawkową z nową obwódką z bukszpanu:

Tutaj zeszłoroczna obwódka:

Z tej trójkątnej rabaty robię półokrągłą:

I kupiłam datury, pierwszy raz je mam, zobaczymy jak będą rosły:

rewelacyjnie Borbetko