Taki lekki deszczyk dla ogrodu najlepszy. U nas w sobotę wieczorem znowu był Armagedon. Takiej burzy i ulewy to nie polecam nikomu.
aliczne deszczowe fotki u nas wczoraj padalo i dzis tez polewa
No tym się zaskoczyłam - mini warzywnik maxi plony!
Ewo ślicznie u Ciebie, podziwiam
Ewo co to za bordowe kwiaty na pierwszym planie? potrzebuję czegoś na czerwoną co by teraz kwitło......
Basiu dla Ciebie
Dobra kompozycja, falujące trawy i obrzeże falujące Zastanawiam się co może rosnąć w lewym górnym rogu nie mogę rozpoznać. Jak miałam kotki bez sterylizacji to też wyprowadziła duże. Basiu nie zwariujesz dostaną jeść to nich będą dzikie, są wówczas łowne.
Stożki ciachnięte ale z roku na rok jest to większa gimnastyka w sensie lawirowania pomiędzy roślinami a to trawy powiązane tymczasowo omijać,a to górną częścią ciała przytrzymać trzeba hortensję a nie mówiąc już o miejscu na stopy bez szkody dla roślin a żeby nie było to jeszcze po kilka razy wykonać wchodzenie i wychodzenie bo cięte na oko to wypadało się przyglądać coby w miarę równo było,masakra ]
Puk puk Miałam malować szubienicę, ale zamiast skończyć jedno wzięłam się za drugie Wybaczcie słabą jakość zdjęcia: późno było robione: To jest taki stolik do zabawy wodą i piaskiem. Kilka zbitych desek, dwa pojemniki plastikowe, kilka rurek pcv. Wszystko oprócz cięcia drewna zrobiłam sama. W pewnym momencie stwierdziłam, że chyba zgłupiałam, poświęcać czas i kasę na robienie... no cóż... trochę lepszej wersji piaskownicy ale okazuje się, że jednak sens był. Zabawka okazała się wielkim sukcesem
Weekend deszczowy i burzowy ogrodowo nie tknęłam palcem Moje Anabell chyba w tym roku ich jeszcze nie pokazywałam