Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:05, 04 lip 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
Marzenko a w okrywowych różach jaką masz trawkę, bo szukam czegoś co nadałoby lekkości...

...a na Radosną i ja muszę się koniecznie udać przy okazji

w różach mam kosztrzewy - sine, carexy, miskanty

a tu mam bukspzany i żurawki.... trzy na przodzie przesadzane ...wyjadane przez opchlaki chyba znów do wymiany..

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:04, 04 lip 2013

Do góry
I moja duma
Incredibal na tyłach

tak jest dzisiaj....

i moja duma - hortensje ogrodowe. ale będzie szał kwitnienia

Jeszcze graby do zestożkowania w sobotę
Pęcherznica została wczoraj obcięta o 50 cm... rośnie jak szalona
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:58, 04 lip 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
Podobasz mi się
jak w laurach zwycięstwa

he he

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:57, 04 lip 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

ten narożnik nie daje mi spokoju ... śni mi siem po nocach ... od dawna ... i mam kostrzewę ... mam the fairy ... Madżenka czy ja oficjalnie mogę poprosić o pozwolenie na zgapienie ??? ...

i byłam w OBI ... ...

U mnie kostrzewa zostanie zastąpiona czyśccem ale zgapiaj do woli !!!

Mam jeszcze niespodziankę w donicy ale ponownie róża musi zakwitnąć to ją obfocę - różowo-zielono-szare
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:56, 04 lip 2013

Do góry
Iza tę rabatę będziemy robić na angielską Zielone grabowe tło jest.... busz jest.... dodam kulki i będzie kwieciście.... na razie czekam czy wiśnie odbiją czy je wyciepać... jesienią bedę tu sadzić coś strzelistego sztuk 3... Jeszcze tylko irokezy grabom trzeba przyciąć.... no cóż wytrzymam do soboty...

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:54, 04 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Róże i trawki

ten narożnik nie daje mi spokoju ... śni mi siem po nocach ... od dawna ... i mam kostrzewę ... mam the fairy ... Madżenka czy ja oficjalnie mogę poprosić o pozwolenie na zgapienie ??? ...

i byłam w OBI ... ...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:53, 04 lip 2013

Do góry
Moja ulubiona lawenda i macierzanka variegata. nie konweniuje mi umbrella.... nie mogę jej ostrzyc....a wysoka jest .... jak z niej zrobić kulkę? Lawenda w kwadratach masakra.... słabiutka po ostrzym cięciu... 10 szt wymienionych... ma czas całe lato aby się zregenrować... doatła dzisiaj azofoskę i czekam na deszcz!

kulkowo - trawkowo
i jestem dumna z runinaki w tym roku...

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:52, 04 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

I witam wszystkich po przerwie

Madżenka wiesz, że Ciem kofam ale ... jakie piękne te liście !!! ... graby tez kofam i pragnę ))

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:49, 04 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
MArzenko do twarzy ci w zielonym prawie tak ładnie jaki ASC w zielonych włosach Ale ci wszsytko podrosło. Normalnie buszwomen z ciebie teraz

Chyba sobie zmienię avatarka bo mój znak rozpoznawczy to bukszpany i graby
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:48, 04 lip 2013

Do góry

Róże w tym roku strasznie obficie kwitną, z powodu deszczu łodygi okrywowych leża....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:45, 04 lip 2013

Do góry
Róże i trawki

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:42, 04 lip 2013

Do góry
lawenda....wstyd pokazywać bo nie ma kto przenieść 50 worków kory...

Czekam aż budleje przy płocie dodadzą niebieskiego koloru

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:39, 04 lip 2013

Do góry
Niewidzialna ręka

I witam wszystkich po przerwie

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:38, 04 lip 2013

Do góry
W amoku zapomniałam fotnąć graby przed cięciem.... jestem w trakcie....
Zatem zdjęcia po bokach

Na wprost.... Góra do przycięcia - potrzebna drabina, sznurek i dwie osoby... zostawiamy sobie na sobotę...

Aktualnie ma ok 2,5 m wysokości.... a ma mieć 1,8 m.... Wiosenne przyrosty mają metr długości...

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:32, 04 lip 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Marzenko, przecież u Ciebie powinny teraz kwitnąć lawendy, macierzanki, róże i inne, a fotek brak...Mus to zmienić. W wolnej chwili zapraszam do mnie na festiwal kwitnienia róż i lawendy, i firletki. Pozdrawiam serdecznie

Aguś dokładnie tak Będą fotki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:30, 04 lip 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
A ja myślę Madżen, że po cichu tam też pomagasz

http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/5,35767,12250497,Tego_chyba_nikt_nie_spodziewa_sie_posrodku_blokowiska.html?i=71

ALE SUPER Muszę tam pojechać

Magda70 napisał(a)

Nie bój żaby...przypilnuję co byś w nałóg nie wpadła

Ważne że masz wszystko pod kontrolą
Bogdzia napisał(a)
Jakas plantacja buksików i cisków by ci się przydała to bys sie nacięła do woli.Miłego dnia.

Oj Bożenko pierwszy raz żałowałam, ze mam ich tak dużo i nie jestem w stanie ich idealnie przyciąć...
irena_milek napisał(a)
Skoro u ciebie tyle energii i ochoty na cięcie, to i do mnie wpadnij, jest co ciąć, kulki od waszej wizyty...nie ruszone
Marzenko witaj w domku, mam nadzieję, że na miejsce straconych roślin, szybko coś wymyślisz,

nie nadrobię wszystkiego, bo tyle wątków, a do każdego chcę choć na chwilkę wpaść

Irenko też nie wyrabiam na zakrętach... nieczasowa jestem...

Wieloszka napisał(a)
Madżenko - szalona nożycoręka Jak skończysz u siebie, wpadnij do mnie, jeszcze nie zaczęłam
Czekam na neta i fotki. Buziaki

Podobno zaczęłaś

Ogrodnik Mimo Woli cd 00:04, 04 lip 2013

Do góry
Buziaki przesyłam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:54, 03 lip 2013

Do góry
Ag.ma jeźówki będą piekne
Moje zeżarły wiosną ślimaki... Zakupiłam limonkowe od Finki i mi je potfffory zżarły....
A dlaczego nie masz lilji?

ps. Astry to zły pomysł... Ania napisła dlaczego... Wyleczyłam sie z nich po jednym sezonie a rozchodniki są miodzio. asc to nasze bylinowe guru

Ps z ostróżek też się wyleczyłam.... Dlaczego przekonasz się sama..... Za to na pewno nie wyleczę się z róż, kwitną do mrozów!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:42, 03 lip 2013

Do góry
Ja przy projektowaniu nie pomogę... Dzisiaj

Moje bukszpany są krzywo wystrzyżone, bo nie mam czasu się z nimi bawić... Za duźo mam.... Będą lekko niekształtne, niech walczą !
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:37, 03 lip 2013

Do góry
Iza kupuj austinki!!! Przecieź te w donicach moźesz sadzić caly rok. Moja austinka, pod koniec czerwca w ubiegłym roku zakupiona, cieszyła mnie kwitami cale lato.
Nie wiem dlaczego uparłaś się na jeisień? Ja wolę w donicach mam pewność, że się zawsze przyjmą....

Ps. Wolę do róż nawóz w granulacie/proszku, sypnę ze dwa razy w sezonie i jest spokój. Za lewniwa jestem aby biegać z konewką i podlewać MS.... Poza tym mam już pół ogrodu róż... Rozrosły się niemiłosiernie.... Mysle jak je ograniczyc.....
Skoczka nie widzialam tylko żerowanie na listkach jako efekt jego działalności
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies