Mam zdjęcia ale neta w komputerze ze zdjęciami nie mam...
Nie wiem co się stało z netem... Jutro M będzie dzownił do dodatawcy... Jest wi-fi a neta niet...
Witajcie!
Jestem w niedoczasie..... I nie mialam neta... A mobilny strasznie wolny....
Mam wizytę teściów i cięlam graby....
Jutro będą jakieś fotki i obiecuję być aktywniejsza. Solenna poprawa nastąpi jednak dopiero w weekend jak już będę czasowa.
Iza cieszę się że skoczka wypatrzyłam skoro mam dobry wzrok to nasyp jeszcze różyczkom nawozu np. Agrecol dla róź bo wg mnie mają za jasne przyrosty
A rabata angielska przecudnej urody ! Już ją widzę u Ciebie
Chyba się utopiły.... Po prostu od nadmiaru wody opadly im liście... W ubiegłym roku było to samo z jedną..... W tym roku kolejne dwie.... Rosną w tym mijescu gdzie rwący strumień u mnie płynie....
Będę robić odwiert i sadzić nowe drzewa ale jesienią....
Aga nie sadż bylin jeśli nie masz do nich przekonania.... Jak Ciebie znam będziesz na nie wściekła po przekwitnięciu.... Wytrzymasz tylko wówwczas jesli bdzie to mocno formalna rabata bylinowo- bukszpanowa....... Bo ty nie lubisz misz-masz... U Iebie musi być wszystko od linijki a byliny przekwitają....
Parakalo wypoczywaj kochana, słońce nie życzę bo na 100% będzie, radości i miłości
Dla mnie to był jeden z lepszych urlopów, jakoś tak sielsko, spokojnie było
Mira ponieważ lądowanie w rzeczywistości jest bolesne jeżdżę na tygodniowe urlopy jakieś lądowanie jest łagodniejsze....
następny urlop we wrerześniu a wakacje w moim ogrodzie