leoś, ale kolor bardzo przekłamany, nie wim czemu tak wyszło...
heidi klum
jasmina
old port
easy does it
lovely green
czy ta roza nie otwiera pąków nigdy ?
acropolis
westerland
astrid
jubilee celebration
Dieter Muller - róża zagadka Jesienny zakup - przepiekna ale kwiaty opadaja po przekwitnięciu w jednej sekundzie Jestem bardzo ciekawa jak bedzie sobie u mnie radziła. Kolor, zapach, wygląd...cudowne wszystko
Eden Rose
Juz wyobrażam sobie jak będa wyglądały na obeliskach Musze pomysleć o matach bo nie wyobrażam sobie tego, aby przemarzły
Dzięki Ewka Róże faktycznie piękne, jeśli o odmianę chodzi. Mam nadzieję, że im będzie dobrze u mnie i pokażą na co je stać Do towarzystwa mają ML A po drugiej stronie chodniczka zaczynają larissy Muszę o nich wspomnieć, żeby się nie czuły pominięte przy munstead wood
I pomyśleć że jeszcze nie tak dawno oczka nie było a tu proszę...i to z takim kwiatuchem... śliczny ma kolor.
Kasiu, co to jest takie ładne, białe, wysokie?
Bonica obsypuje sie kwiatami. Są niewielkie ale bardzo urokliwe. Jest ich bardzo dużo. Krzaczek jest zdrowy, zagęszczony, jak na drugi rok w ogrodzie sprawuje sie swietnie
Candlelight rok temu wyglądala fantastycznie. W tym po dużych deszczach dostala ciapek, kropek na platkach- tego nie pokazuję . Nie wygląda to dobrze.