Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:26, 17 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Wieloszka, cudne wianki upletłaś
pozdrawiam serdecznie!

Anula, gdyby nie dziewczyny, to wróciłabym z niczym do domu To one miały pomysły i wenę twórczą, ja tylko wciąż męczyłam je pytaniami: pasuje? może być? Obiecałam sobie: następnym razem - no stress Niech każdy robi to co umie - ja się zajmę spożywką, a dziewczyny rękodziełem

Tak było, ale to świadczy też o tym, że umiesz korzystać z rad i jestes perfekcjonistką i dlatego piękne wianki zrobiłaś
i na dodatek znalazłaś ,,siostrę', ale zysk

pozdrawiam i liczę, ze urodziny synusia były wspaniałe!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:09, 17 gru 2012

Do góry
Wracaj szybciutko do zdrowia kochana, bo pewnie praca zawodowa nie pozwoli Ci wychorować się porządnie... Buziaki ślę!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:59, 17 gru 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Wiankowanie obejrzałam, Bliźniacze Siostry super...zresztą te nie tylko One, bo i całe Towarzystwo godne uwagi...pozdrowienia Agnieszko zostawiam

Dzięki Julita A kiedy do nas dołączysz?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:58, 17 gru 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Pozdrawiam Kolo Gospodyń Okołomiejskich
Pozdrawiam moją siostrę ogrodowiskową

Szczególnie na zdjęciach z wiankowania widać uderzające podobieństwo
Szczerze to Was pomyliłam

Fiu, fiu, aż tak??? No to ja składam reklamację, że ta bliźniaczka ukradła energię za nas obie Jestem wypompowana po weekendzie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:56, 17 gru 2012

Do góry
Ewa napisał(a)
Pozdrowienia ślę słoneczne

Ewuniu, u nas dziś słonko, cieplutko, całkiem wiosenna aura, nie nastraja na święta, chyba że ... Wielkanocne
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:09, 17 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ale fajne spotkanie miałyście!! Aga ubieraj czapeczkę, bo ziiimno!! U nas minus 11
pozdrawiam!!

Eeee tam, że zimno Aga jak prawdziwa dama w tym kapeluszu się prezentuje, niezależnie od pogody i temperatury

teraz to ja śmigam jako mikołajowa w czerwonej czapce z pomponikiem
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:08, 17 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aga dzięki za spotkanko, wszelkie rady, porady i konsultacje. Na wiosnę też się piszę, jak mnie przygarniecie

Pozdrawiam

pewnie, że przygarniemy. Jak będzie nas duuuużo to zrobimy warsztaty u mnie na wsi w świetlicy. Wtedy to będzie Koło Gospodyń Wiejskich

Ło matko! Doczytałam u Noemi, że planowane jest wiosenne spotkanie górno- i dolnośląskiej grupy! To się bedzie działo! Już zapisuję się na listę

hehhe, Zarząd Koła Gospodyń musi być obowiązkowo
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 23:31, 15 gru 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Aga dzięki za spotkanko, wszelkie rady, porady i konsultacje. Na wiosnę też się piszę, jak mnie przygarniecie

Pozdrawiam

pewnie, że przygarniemy. Jak będzie nas duuuużo to zrobimy warsztaty u mnie na wsi w świetlicy. Wtedy to będzie Koło Gospodyń Wiejskich

Ło matko! Doczytałam u Noemi, że planowane jest wiosenne spotkanie górno- i dolnośląskiej grupy! To się bedzie działo! Już zapisuję się na listę
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 23:29, 15 gru 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Ale fajne spotkanie miałyście!! Aga ubieraj czapeczkę, bo ziiimno!! U nas minus 11
pozdrawiam!!

Eeee tam, że zimno Aga jak prawdziwa dama w tym kapeluszu się prezentuje, niezależnie od pogody i temperatury
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 23:27, 15 gru 2012

Do góry
Noemi, doczytałam już u Ciebie, dzięki
Ogród z perspektywą na przyszłość 23:13, 15 gru 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Jestem uzależniona od Was i świetnie się z tym czuję Jak zaczynam pisać to nie mogę przestać. Dziś rosół,więc sam się robi a ja pofolguję bo chłopaki padli. Dziś nie ma sprzątania, nawet "ryneczku". A co tam.

Tak trzymaj! Dzielna dziewczyna! Wiem jak z takim charkterem jak nasze podejmuje się takie "trudne" decyzje
Wianek z samymi światełkami super wygląda! Madzia też taki ma A ja też kcem, ale światełka odpowiednie muszę nabyć. A Twoje gdzie kupowane i jakiej firmy, bo widzę, że świecą z odpowiednią mocą (Noemi narzekała, że jej za mocno świecą).
A zima bajeczna u Ciebie! U nas dziś już tylko wspomnienie pozostało - odwilż jest, chlapa i bałwany moich chłopców smutno tracą kolejne partie swojego "ciała"
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:07, 15 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Madżenko, wreszcie dotarłam do Ciebie i ponownie zaznaczam, bo mi wątki wcięło.
A jak tam Twoja piękna sukienka - udało się pozszywać, czy zostawiasz sexi-rozporek?

Gabi sukienka pozostanie teraz w niełasce

Następnym razem włóż jakieś mniej oficjalne wdzianko i nie tarzaj się tak po podłodze przy wiankowaniu, to garderoba nie ucierpi i strat finansowych nie będzie

No i jak na nartach? Jak Ty na to jeszcze znajdujesz siłę po tak wyczerpującym tygodniu? Podziwiam
Ogród Magdalenka 23:00, 15 gru 2012

Do góry
Napisałam najpierw w wątku wiankowym pochwałę nowej oświetlonej odsłony wianka a dopiero teraz doczytałam, gdzie światełka kupiłaś. To jednak te z I. specjalnie chyba tak słabiej świeciły, żeby "nie dawały po oczach"... No i teraz dalej nie wiem, gdzie takie odpowiednio świecące kupić Czekam aż coś przetestujesz hihihi
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 22:53, 15 gru 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Madziu super to wygląda!!! I gdzie w końcu kupiłaś światełka? Są na baterie, czy trzeba kabelek do sieci podłączyć?

Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 22:52, 15 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Evchen i Grabie a do wiankujących dołączyć nie można???? Jak osoby pozbawione cierpliwości do robótek ręcznych czyli Wieloszka i ja dały radę, to Wam by cuda wyszły

Potwierdzam! Skoro ja dałam radę (wespół w zespół z szanownymi gospodyniami okołowiejskimi ) to każdy da radę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:44, 15 gru 2012

Do góry
Gabisia, Urszulla - ja też do Was macham w przerwie szykowania jutrzejszej imprezy urodzinowej mojego dziecka
Bliźniacza siostro ogrodowiskowa (ale fajnie, zawsze chciałam mieć siostrę, a nie tylko 14 lat młodszego brata )- właśnie wpadła mi w oko liczba pod Twoim avatarkiem - Posty: 11100 !!!!!!!! Wow!!!
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 10:06, 15 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Evchen i Grabie a do wiankujących dołączyć nie można???? Jak osoby pozbawione cierpliwości do robótek ręcznych czyli Wieloszka i ja dały radę, to Wam by cuda wyszły

Można, można ale co to za wiankowanie po świętach?
Grabiami pozamiatane

Aga, Ty taki sępol nie bądź, bo w kolejce po wianek szczękośmiechu dostaniesz Postoimy razem przy tym straganiku Ty pilnujesz przodu kolejki, ja biorę na siebie tyły! Wszystkie wianki nasze!"
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 20:15, 14 gru 2012

Do góry
Ogród Magdalenka 21:55, 13 gru 2012

Do góry
Kochane od 20 minut odpisuje na Wasze miłe komentarze i mi wcięło posta buuuuuuuuuuuu
Dziękuję Wam za przemiłe komentarze

Haniu teraz jest tyle śniegu , że się nie martwię ... a ja będzie odwilż to Wieloszka ma dla mnie gałązki
Aniu pozdrawiam
Kasiu WB ja tylko udostępniłam lokal... jedzonko, picie , ciacho , ozdoby ... my razem zorganizowałyśmy Kofam moje Zdolnoślązaczki
Aniu Asc działo się ach działo ... dzięki Waszemu wsparciu tak nam dobrze poszło ... Dziewczyny pomagały posprzątać ...resztę ozdób pochowałam, będzie na przyszły tok... za komplementy dziękuję
Zaczarowana Kochana jak mi się podobają Twoje ozdoby przed domem ...będę Cię kopiować ...mogę ? ...muszę mieć takie choinki przed domem w donicach ...pięknie to wygląda
Wieloszka też buziam ...gałązek nie wyrzuć, odbiorę je na pewno ... ... i nie chcę więcej słyszeć, że masz jakieś wyrzuty sumienia oki?
Anitko za rok musimy połączyć Górny z Dolnym Śląskiem , a co ! zrobimy mega wiankowanie
Aga z Grupy bardzo mi miło ... za rok pomyślimy o weekendzie
Pszczółko za rok Cię przypilnujemy i nie pofruniesz nam do Wawy ...ale spotkanie miałaś cudne ...usprawiedliwienie przyjęte
Haniu było wesoło ... ale sama siebie nie podejrzewałam o dyktatorskie zapędy ... na szczęście Wieloszka i Madżenka zadowolone

Lenko uśmiałam się ... dziękuję
Justynko nie mogło Cię nie być!!! ... cieszę się , że się udało ... zostawiłaś blaszkę po pysznym ciachu ... zostało mi jeszcze na dzisiaj do kawki mniam, mniam .... musimy się spotkać
Izuś Ty do nas musisz ... bo my Wszystkie Cię chcemy ... tu mieć przy sobie ... dzięki za komplementy ...

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:45, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Jesteśmy po wiankowaniu. Było wspaniale, kofam GRupę Wrocławską. Ależ oplułyśmy monitor czytając wpisy z Waszego oczekiwania na relację z wiankowania!
Jesteście wspaniali!!!

Potwierdzam - było wspaniale!
Potwierdzam - Marzenka opluła monitor swojego tableta czytając nam na głos, a reszta miała niezły ubaw hihihi
Potwierdzam - jesteście wspaniali!!!

Potwierdzę za Agą

Było wspaniale, dzięki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies