Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Wieloszka 08:39, 13 gru 2012

Madziu, dzięki raz jeszcze za fantastyczne spotkanie i pomysły i cierpliwość Buziam, buziam, buziam!
Wiozłam przez cały Wrocław gałązki dla Ciebie i....... zapomniałam Ci ich dać! I co teraz? Mam je dziś ze sobą, tzn.w aucie.
Enya73 08:41, 13 gru 2012

Tu też coś napiszę słowem komentarza dla Waszego miłego spotkania wiankowego. Przede wszystkim gratuluję świetnych pomysłów. Wianki cudnej urody, miałam duży problem wybrać, który mi się bardziej podoba. Widać na zdjęciach, że miałyście wielką frajdę móc coś zrobić w takiej fajnej, zgranej grupie.
Pozdrawiam Zdolnoślązaczki
grupa_trzyma... 09:21, 13 gru 2012

Madziu, oglądałam wczorajszą relację na żywo ze spotkania Koła Gospodyń Wiejskich. Zazdroszczę wspaniałej zabawy. Gdyby nie to, że spotkanie było w środku tygodnia chętnie bym się wprosiła.
Napracowałyście się, ale efekty są! Cudne te Wasze wianki!
Pszczelarnia 09:25, 13 gru 2012

Magdo, ja jeszcze nie widziałam ale podziwiam działania kobiet z koła psząszniczek (prząszczniczek) wrocławskich.
hanka_andrus 09:47, 13 gru 2012

Prząśniczki - niezła grupa! A jakie zgodne! I każda ,,grubo" wyprzędła swój wianek!
Wieloszka 09:55, 13 gru 2012

Haniu, jakie zgodne?! Ty wiesz, jakie tam się wczoraj dantejskie sceny odgrywały? A ja to już tak się miotałam i motałam w tych wszystkich inspiracjach i pomysłach, że dopiero Madzia (tak, tak - ta zawsze spokojna i łagodna Madzia) postawiła mnie do pionu hihihi
Podoba mi się - prząśniczki Nawet bardziej niż Koło Gospodyń Wiejskich
Lena 10:12, 13 gru 2012

Prząśniczki Wrocławskie a macie!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=3dNtGO9nu00

stychaz 19:32, 13 gru 2012

Madziu ja również dziękuję za przemiłe spotkanie
Konstancja30 19:39, 13 gru 2012

Magduś ... oj teraz to ja już bez wytchnienia planuję przejęcie Madzi na rzecz świętokrzyską ... nawet skłonna jestem zapewnić wikt i opierunek a to duża skłonność u mnie niejest normalnie ... dla Madzi gotowam w Masterszefa się przeobrazić ... ...

wspaniałe spotkanie ... wspaniałe wianki ... wspaniałe dziewczyny

edit: po namyśle to może jednak ja i Dom Doktora bo przecież ja kcem was wszystkie ...
noemi 21:55, 13 gru 2012

Kochane od 20 minut odpisuje na Wasze miłe komentarze i mi wcięło posta buuuuuuuuuuuu
Dziękuję Wam za przemiłe komentarze

Haniu teraz jest tyle śniegu , że się nie martwię ... a ja będzie odwilż to Wieloszka ma dla mnie gałązki
Aniu pozdrawiam
Kasiu WB ja tylko udostępniłam lokal... jedzonko, picie , ciacho , ozdoby ... my razem zorganizowałyśmy Kofam moje Zdolnoślązaczki
Aniu Asc działo się ach działo ... dzięki Waszemu wsparciu tak nam dobrze poszło ... Dziewczyny pomagały posprzątać ...resztę ozdób pochowałam, będzie na przyszły tok... za komplementy dziękuję
Zaczarowana Kochana jak mi się podobają Twoje ozdoby przed domem ...będę Cię kopiować ...mogę ? ...muszę mieć takie choinki przed domem w donicach ...pięknie to wygląda
Wieloszka też buziam ...gałązek nie wyrzuć, odbiorę je na pewno ... ... i nie chcę więcej słyszeć, że masz jakieś wyrzuty sumienia oki?
Anitko za rok musimy połączyć Górny z Dolnym Śląskiem , a co ! zrobimy mega wiankowanie
Aga z Grupy bardzo mi miło ... za rok pomyślimy o weekendzie
Pszczółko za rok Cię przypilnujemy i nie pofruniesz nam do Wawy ...ale spotkanie miałaś cudne ...usprawiedliwienie przyjęte
Haniu było wesoło ... ale sama siebie nie podejrzewałam o dyktatorskie zapędy ... na szczęście Wieloszka i Madżenka zadowolone

Lenko uśmiałam się ... dziękuję
Justynko nie mogło Cię nie być!!! ... cieszę się , że się udało ... zostawiłaś blaszkę po pysznym ciachu ... zostało mi jeszcze na dzisiaj do kawki mniam, mniam .... musimy się spotkać
Izuś Ty do nas musisz ... bo my Wszystkie Cię chcemy ... tu mieć przy sobie ... dzięki za komplementy ...