Wszystkie róże pięknie się prezentują...jednak ja czekałam na tę fotkę,byłam ciekawa jak prezentuje się w pełni kwitnienia.Bardzo wydoroślała od czasu kiedy ją widziałam.
"Paczę" ja na to zdjęcie i "paczę", i jak nic "chiński dywan"
Jak na moje możliwości i talenta to całkiem nieźle utkany. Perskim to on nigdy nie będzie, ale chińską amatorszczyzną, pstrokaciźną - czemu nie?
Po drodze do nowego domu o bardzo nowoczesnej bryle mija się dużą rabatę, na której rośliny rosną razem z chwastami. Nikt się nimi za wiele nie zajmuje, ale takie jest założenie projektanta, a zarazem właściciela tego ogrodu.
Dorotko jesteś bardzo miła.Róże kochane.U mnie może nie za piękne i bujne.Ale i tak mnie cieszą.
A zielka można też ładnie przedstawić.I tyle!!
Powojnik Innocent Blush
Clematis Minister
Naprawdę przeczytałaś cały.. niesamowite
Dziękuję za tak miłe słowa. Długo nie wiedziałam jaki ogród lubię, teraz wiem i taki tworzę na tych małych areałach. Siedzi się cudownie, zwłascza wieczorem kiedy róża na tarsie pachnie. Powoli już przekwita, więc jak ktoś planował ją zobaczyć to trzeba się pospieszyć, zapraszam
Dziękuję staram się pokazać to co mam, to co lubię.I jak patrzę na rośliny
Dziękuję.Pokazuję jak umiem
Dużo bylin i kwitnących mam.Bo tak lubię, tak przez ostanie lata sadziłam i tak chciałam
Gozdzki tez lubię. i to nie tylko brodate.I mam też inne.
Powojnik Carnaby
Powojnik Ville de Lyon
Clematis Piilu