Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

nawigatorka 14:40, 12 lip 2017

Tylko gracki mniejsze a reszta porosła przynajmniej ogród jest zmienny
Kawa 15:06, 12 lip 2017

Poluś no przecie traffffki też muszą odpocząć
Makusia 15:35, 12 lip 2017

Polinka chcesz więcej i więcej A trzeba się cieszyć silverami potfffforami, trawami potfffforami i miskanty pochwalić, za to, że Mamusia jest z nich i tak bardzo dumna! Chcesz je w kompleksy wpędzić?
Anda 17:55, 12 lip 2017

Polinko, piękne trawy widzę na zdjęciach Wymagająca babka z Ciebie Ślicznie masz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Pawlus 19:42, 12 lip 2017

Przynajmniej te trawy są. W tamtym roku mi sporo wypadło, a na takie dorodne zawsze trzeba 2 lata czekać.

Co nie zmienia faktu że świetna jest ta rabata
babka 20:00, 12 lip 2017

Dla mnie jest IDEALNIE!
Gdyby moje miskanty były w połowie tak biedne jak twoje to byłabym szczęśliwa
Gruszka_na_w... 20:26, 12 lip 2017

Czasem chcielibyśmy, patrząc na swój ogród, powiedzieć: "Trwaj chwilo". A on wciąż się zmienia. Bo tak wiele jest czynników zupełnie od nas niezależnych. Choćby pogoda. I tę zmienność w ogrodach lubię najbardziej. Ciągle jest nad czym dumać.
Pozdrawiam Polinko!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AngelikaX 22:01, 12 lip 2017

polinka napisał(a)

Angel, porosną na 100%

Zobacz jakie mikruski sadziłam.

Sierpien 2015

I po roku-sierpień 2016

Czyli za rok będzie u mnie szał danicowo-silverowy ( z czego ogromnie się cieszę )

ps. Wiosna zimna była przecie to wiadomo, że Twoje trawy w porównaniu z poprzednim lipcem... jezu jakiego odpowiedniego słowa użyć... mniej okazałe o! Choc i tak piękne
beta 22:04, 12 lip 2017

polinka napisał(a)
Dla wszystkich zachwycających się tegorocznymi trawkami...

Tak jest w tym roku, czyli lipiec 2017

A to dokładnie rok temu, czyli lipiec 2016

Już teraz widzicie różnicę...
To nie jest tak, że narzekam. Dzieląc trawy na początku sezonu byłam świadoma, że nie będzie szału w tym roku ale po prostu brak mi tych wielkich miskantów.

Ja widzę
Pergola jest
beta 22:06, 12 lip 2017

A ogólnie prześliczne
Jakby mi kiedyś ktoś powiedział że na rabacie mogą rosnąć same trawy i wygląda to zjawiskowo to popatrzylabym jak na "fariata"