Marga
21:51, 06 lip 2017
Kochane, baaaardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów
Wam się podoba bardziej niż mi, bo ja niestety widzę także te miejsca, które kompletnie nie nadają się do fotografowania i wszechobecny budowlany bajzel.
Nawet jeżeli człowiek złapie chwilowego doła ogrodowego, to po takich motywujących słowach, wstępują w niego nowe siły i chęci do działania
Jeszcze raz dzięki za to, że zaglądacie, interesujecie się co słychać w moim ogrodzie i zawsze zostawicie ciepłe słowo
Z aktualnych prac, to obecnie mozolnie poszerzam moją strefę cienia. Nawet eM włączył się do działania i wczoraj mi trochę pomógł. Niestety, sierota kosą spalinową ściął mi 2 bukszpany i 2 50-ciocentymetrowe tuje. Twierdził, że ich nie widział. o matulu...
Kochana Gosia kupiła mi mega wypasione szałwie!
Postaram się je jutro posadzić, ale są naprawdę piękne i w Lublinie prze nigdzie bym takich nie dostała (Gosia zna dobre źródła)...plus żółto obrzeżoną brunerę.
Pozdrawiam ciepło wszystkich

Nawet jeżeli człowiek złapie chwilowego doła ogrodowego, to po takich motywujących słowach, wstępują w niego nowe siły i chęci do działania

Jeszcze raz dzięki za to, że zaglądacie, interesujecie się co słychać w moim ogrodzie i zawsze zostawicie ciepłe słowo

Z aktualnych prac, to obecnie mozolnie poszerzam moją strefę cienia. Nawet eM włączył się do działania i wczoraj mi trochę pomógł. Niestety, sierota kosą spalinową ściął mi 2 bukszpany i 2 50-ciocentymetrowe tuje. Twierdził, że ich nie widział. o matulu...
Kochana Gosia kupiła mi mega wypasione szałwie!

Pozdrawiam ciepło wszystkich