Stipa (chyba nie stopa) przeżyła w bukszpnach. Na razie marna ale za chwilę odrośnie
Czy pamiętasz namiary na stożki do powojnikow, koleżanka mnei prosiła o namiary a ja nigdzie nie zapisalam...
Słownik w iphonie wyłączyłam i w ipadzie dlatego mam błędy literowe ale przynajmniej mi nie zmienia słów
Bardzo mi się podoba takie ogrodzenie. Jeśli mogę coś zasugerować, to zostaw odkryte przesła w przedogródku. My Polacy mamy tendencję do odgradzania się szczelnym murem od ulicy a na zachodzie w ogóle nie ma ogrodzeń....
Od strony mało rzyjemnych sąsiadów (drewutnia) pociągnij mur po całości
Gdyby nie pies, który mi uciekał nie miałabym ogrodzenia....
Przyłączam się do peanów. Czy mogę troszkę ponarzekać?
Cierpię na niedostatek fotek..... Ja poproszę codziennie, chociaż kawałeczek Twojego ogrodu, chociaż po 10 cm dziennie....
I inspirację jednorocznych pliz.... Wprawdzie wszystkie donice w ilosci kilkunatu obsadzonee ale chcę nacieszyć oczy....
Nie wszystko od razu Trzeba mieć co robić w następnym roku
Ja bym już 50% ogrodu zmieniła, ale najfajniejsze jest to gdy zmienia się na raty Wtedy co roku kolejna rabata cieszy
Uspokoiłaś mnei z tymi igłami, bo bym nie zasnęła z tą wizją igeił na żwirku
Aga napiszę jeszcze raz u Ciebie. Gdybym teraz Tworzyła ogród poprosiłabym o takie murki jak u Ciebie. Cieszę się , że są tak odważne osoby, które decydują sie na niestabdardowe projekty. Pewnie wszyscy pukali sie w czoło, po co cI te murki, nie lepiej posać trawę i posadzić źywopłot z tuji?
Brawa za konsekwencję i minimalizm okraszony kwiatami. Jest pieknie i będę stale kibicować
Aniu wszystko się zmieści w rabatach otoczonych bukszpanami lub trawami można wszystko poupychać i będzie pieknie Ja sobie tej zimy znów podumam, poogladam CHFSh bo to morze inspiracji bylinowych i będę wiosną sadzić
Ake jakiś buksik też się znajdzie?
Głosuję za prostą rabatą. O jej urodzie będą decydować nasadzenia a nie kształt. Jak w najlepszych ogrodach angielskich
Zobacz tu... Pstrokacizna ujęta w ramy będę kopiować
Twój ogród bardziej mi się podoba. Nie pomyślałam o takich murakach a mam spory spadek terenu i mogło być idealnie No cóż będę podziwiać Twoj ogrod Jest piekny. WIesz cieszę się, że powstają takie ogrody w Polsce, że są ludzie którzy nie obawiają się eksperymentów. Pewnie wszyscy sąsiedzi i znajomi pukali się w czoło po co Ci tyle murków ???