Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

zawitka 18:51, 02 cze 2013

Dzięki za odpowiedż że ta duża się rozłazi to wiem a ta mała to mnie cieszy bo chcę jej więcejPozdrawiam .Ztmi umbrami pięknie ;D
bociek 18:53, 02 cze 2013

Anek, Ty racje masz bez dwoch zdan, tylko co ja tam posadze jak nie umiem zmyslnie wypelnic tego miejsca. Zon predzej czy pozniej sie wscieknie na slalom kosiarka, wiec decyzja jest, kwestia czasu i szerokosci wycinanki.
Hidcotowa to taka jak Danusia ma przed brama, roze i mnoooooooostwo kwitnacych, onetki, ostrozki, orliki itd. Taki angielski stajl U mnie raczej powinien byc kontrolowany, sama wiesz, ze lubie miec ulizane . Echhh, nie miala baba klopotu to se drzewka kupila
bociek 19:04, 02 cze 2013

zawitka napisał(a)
Dzięki za odpowiedż że ta duża się rozłazi to wiem a ta mała to mnie cieszy bo chcę jej więcejPozdrawiam .Ztmi umbrami pięknie ;D

Mam nadzieje tylko, ze trafilam z ta trawka Dzieki
JulkAd 19:45, 02 cze 2013

Boćku pięknie z tymi umbrami....będę kibicować dalej, ciekawa jestem co wydumasz jeszcze w tym miejscu
agata19762 20:32, 02 cze 2013

ślicznie wyszło
agata_chrosc... 20:47, 02 cze 2013

Bociek, weź połacz to wszystko w jedną prostą rabatę. I na niej sobie posadź co Ci w duszy gra - bylinowy raj albo żurawki pod sznurek. Jak wiadomo każdy lubi co innego. ALe niech to będzie całość, a nie wysepki, wysepeczki i wysepunie. sciskam
Magda70 22:06, 02 cze 2013

Nom...też jestem za....wyciepać trawę i prościutko kosiarką będzie Żon jeździł...
KasiaWB 22:30, 02 cze 2013

Super te Umbry - moje marzenie bardzo dobry zakup właśnie tak przy ogrodzeniu, wewnątrz chcę poproszę szczegóły zakupu na PW - dla orientacji co ile je sadziłaś - co 3 m?
też jestem za wyciepaniem trawnika i zrobieniem na całej długości jednej rabaty będzie cudownie
Madzenka 22:47, 02 cze 2013

bociek napisał(a)
Anek, Ty racje masz bez dwoch zdan, tylko co ja tam posadze jak nie umiem zmyslnie wypelnic tego miejsca. Zon predzej czy pozniej sie wscieknie na slalom kosiarka, wiec decyzja jest, kwestia czasu i szerokosci wycinanki.
Hidcotowa to taka jak Danusia ma przed brama, roze i mnoooooooostwo kwitnacych, onetki, ostrozki, orliki itd. Taki angielski stajl U mnie raczej powinien byc kontrolowany, sama wiesz, ze lubie miec ulizane . Echhh, nie miala baba klopotu to se drzewka kupila

Co ja czytam? Róze bendom ??? huuuuura!!!

Ake jakiś buksik też się znajdzie?
Głosuję za prostą rabatą. O jej urodzie będą decydować nasadzenia a nie kształt. Jak w najlepszych ogrodach angielskich
Zobacz tu... Pstrokacizna ujęta w ramy będę kopiować
ana_art 22:49, 02 cze 2013

Hahaha róże ????? Katarzyno ! Ty się nie zastanawiają tylko fizyk tę darń