Róze w większosci zmarzły do zera , a zupełnie nie zmarzły te które rosna przy budynku od północy to stare zdjecie bo teraz wogóle z domu nie wychodzę.
No i kwitna te które pokazywałam ale to kupione przed rokiem, tą zimę wytrzymały ale czy wytrzymaja następna?
Co do mojej choroby to juz póltora tygodnia wczesniej miałam anginę (ja tylko na anginy choruję) , wyleczyłam sie ale zaraziłam mojego M, jemu zeszło na płuca i był bardzo chory , drugi raz w zyciu, ale wybrał się podlewac ogród wiec go wygoniłam i podlewałam sama 7 godz no i jak wróciłam to juz mialam dreszcze. Znów przez ogród.
Dzięki!
Ja dziś sobie pofolgowałam i pobuszowałam po forum do woli, no ale taki skwar, że ani myśleć, ani pracować się nie da, więc chłodna lemoniada i laptop
Proszę o pomoc w identyfikacji tego chwasta o białych kwiatach. Rośnie głównie na suchych, zarośniętych poboczach. Przepraszam za jakość zdjęć, ale robiłam telefonem
Ziemia przekopana chwasty i kamienie wybrane do wyrównania użyłem palety obciążonej oponą później przegrabione walcem zwałowane na to kompot rozsypany następnie mikoryza wymieszana z piaskiem no i sianie trawy