Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:53, 28 cze 2017

Milka napisał(a)
A jednak są róże i do tego piękne
Bożenko zdrowiej, gdzie się tak załatwiłas???

Róze w większosci zmarzły do zera , a zupełnie nie zmarzły te które rosna przy budynku od północy to stare zdjecie bo teraz wogóle z domu nie wychodzę.

No i kwitna te które pokazywałam ale to kupione przed rokiem, tą zimę wytrzymały ale czy wytrzymaja następna?
Co do mojej choroby to juz póltora tygodnia wczesniej miałam anginę (ja tylko na anginy choruję) , wyleczyłam sie ale zaraziłam mojego M, jemu zeszło na płuca i był bardzo chory , drugi raz w zyciu, ale wybrał się podlewac ogród wiec go wygoniłam i podlewałam sama 7 godz no i jak wróciłam to juz mialam dreszcze. Znów przez ogród.
Bogdzia 19:55, 28 cze 2017

Kindzia napisał(a)
I maryśkętereskową masz? Ostatnio w Przytoku podziwiałyśmy we trzy piękny krzak! Piękny był, przy Baronessach posadzony. Zachwyciłyśmy się wszystkie! Natomiast w Forście takie beleco to było...jak u Ciebie rośnie ta róża Bożenko?

Kasiu u mnie rosnie dobrze ale jak pisałam dopiero drugi rok. Nie chorowała i kwiaty ma śliczne.U Ciebie na pewno bedzie piekna.
Bogdzia 19:56, 28 cze 2017

Kasya napisał(a)

zabieram

Co zabierasz ?, buziaki czy różę?
Bogdzia 19:57, 28 cze 2017

Nikita napisał(a)
Bożenko, jak zdrówko? Mam nadzieje, że już lepiej.
Buziaki.

Nie jest lepiej , śliny przełknąc nie moge i inne dolegliwosci ale jakos przeżyję.
Bogdzia 19:58, 28 cze 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Cudne róże u Ciebie zobaczyłam. Zdrówka życzę

Agnieszko za zyczenia dziekuje , zawsze miło Cie widziec .
Bogdzia 19:58, 28 cze 2017

Urszulla napisał(a)
Zaglądam

Dzieki.Buziaki.
Bogdzia 20:01, 28 cze 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Bogdziu roze cudowne

Dzięki.
Bogdzia 20:03, 28 cze 2017

Gosiek33 napisał(a)
Kuruj się i zdrowia życzę, to pewno stres Cię osłabił. Ale trzymam kciuki to się poprawi

Podlewanie ogrodu mnie załatwiło a teraz pada az nadto bo w nocy spadło 70l na metr kwadratowy, w dzień 10l a jeszcze w nocy ma byc 30-40 i po co ja lałam??????
Bogdzia 20:04, 28 cze 2017

monteverde napisał(a)
Piękne róże Bogdziu w moim ogrodzie nie ma różnorodnych ptaków, ale się cieszę, że sikorki modraszki maja pod dachówkami mojego domu gniazdo kiedyś sroka próbowała się tam dostać i strasznie waliła w dachówkę dziobem, ale po pewnym czasie odpuściła na szczęście pozdrawiam serdecznie

Aniu najwazniejsze ze masz jakiekolwiek ptaki bo miło je ogladac , zresztą jak pamietam pokazywałas wiele róznych gatunków.Sroki sa okrone ja je przeganiam z ogrodu jak tylko zobaczę.
Bogdzia 20:06, 28 cze 2017

Urszulla napisał(a)
Przy takiej afrykańskiej pogodzie można się rozchorować. Mnie też wczoraj wieczorem coś brało. A do tego nogę trochę rozwaliłam i dwa w jednym. Dziś się ogarnęłam i działałam od rana.

Róże ładne, fajnie że kwitną w różnych terminach - przynajmniej u mnie. Rozkwita ostatnia. Potem zostaną hortensje, trawy i bylinki i które się wzbogaciły rabaty od zeszłego roku. Twoje liliowce nie pokazały jeszcze kolorków- czekam

U mnie liliowce tez jeszcze nie kwitna ale u mnie zimniej niz wszędzie. Stella de Oro ledwie zaczyna.