Vita - sadzenie to oczywiście najprzyjemniejsze jest - jest tylko jeden warunek trzeba mieć przygotowane miejsce - ja miałam plan na rabatę z jednorocznych i mi plan nie bardzo wyszedł - więc trochę upychałam a upychanie to już tak super nie jest.
Co dosadzałam ? - już sama nie wiem - najwięcej rudbekii i szałwie trójkolorową, kleome, kosmosy,
jeszcze zostały drobne niedobitki
tak ta plama to czyściec wielkokwiatowy
zachciało mi się galtonii bo dzwonki wszelkie kocham - posadziłam do donicy - liście niestety bez szału ale w moim kąciku mega luzackim może być
Ewuś bo Ty komponujesz intuicyjnie Wychodzi cudne zestawienie tak mimochodem. Bo jak komponujesz to już wyższa szkoła Masz we krwi malarstwo przestrzenne
aaa było by więcej fotek....ale no zezlościl nas po raz kolejny pan od tartaku...a i troszkę nasza wina bo źle wcześniej metry desek policzyliśmy i za malo zamólismy.
Igunia jakie ma włosiska wielkie już Cudna moja drobinka
Azalodendron to krzyżówka azalii i rododendrona pontyjskiego. Pachnie przecudnie jak azalia channel. Kwitnie dopiero w połowie czerwca i jest zimozielony kwiatami jak azalia. Nie jest do kupienia w Polsce bo sprawdzałam. Kasia go kupiła kiedyś a teraz ja dostałam i mam kawałek Kasiowego ogrodu
Pocztówka dla tych co wywalili zdechłe bukszpany wiosną. U mnie najgorsza kulka obcięta na lyso, dodatkowo przerzedzona wygląda tak Czyli... powinno być dobrze O ile znów się nie rozchorują...