Ja moją Gobasię fusami suchymi z kawy sypię i mączką skalną, popiół pewnie też by się sprawdził . Basiu warzywnik jaki piękny i czyściutki bez chwastów
Podziwiam, szczerze podziwiam za robotę którą zrobiłaś. Żeby tak wystrzyc wszystko to ekipa miałaby co robić. A z czego jest ten zywopłot?
No z pewnością. Za pierwszym lookiem oko moje oczywiście skupiło się na pergoli samej w sobie, ale dostrzegam tam jeszcze jakieś płyty leżące na żwirku. Co z nich będzie?
Witam. Zrobiłam rabatę przy tarasie. Chciałam przy klonie po obu jego stronach posadzić miskanta Gracillimusa, aby nadać rabacie lekkości. Ostatnio przyszło mi do głowy,że może lepiej by wyglądała żółta trawa Hakonechloa. A może posadzić coś innego. Dodam jeszcze,że jako obwódkę rabaty myślę dać różowe wrzosy. Proszę o radę ./brązowe obrzeże było tylko chwilowo przy zakładaniu trawnika/
- AniCh, bo by ją piedrykneła, z zastrzeżeniem, że ona się nie zna Podsumowanie pierwsza klasa . W tym miejscu poplakalam się że śmiechu Piękne wygladaja te donice