Witaj ...cieszę się ze zajrzslas...perowskie z trzcinnikiem będzie świetnie grała kolorystycznie ...tylko pamiętaj i dość mocnym przecięciu jej w kwietniu/ maju wówczas nie będzie się pokladac...
Pozdrawiam
kupiłam je rok temu jedna paczke ...ciekawa jestem twojej opini ...bo ja szczerze powiedziec ...wybiorę doll's mulet i purple pion bo te u mnie wygladały atrakcyjnie
ale obiecałam sobie w tym roku w marketach cebul nie kupować
Fajnie jest z kamieniem, jak przesadzać nic nie trzeba
Ja też jestem zawiedziona tym cebulowym asortymentem w B, na odmiany co kupiłam w zeszłym roku, teraz nie zwracałam uwagi i ta jedna jedyna do mnie przemówiła.
Dziś zajrzałam do kilku B za tymi czosnkami i jeszcze eMa poprosiłam, żeby wdepnął w drodze z pracy i nigdzie nie było.
Cięłam tylko wiosną - ładne są, nie było potrzeby nic im robić, no może poza dwoma, które mają sporo uschniętych ździbeł - nie wiem może jakiś pies je posikał, albo mrówki je męczą.
Lubię tą Twoją jeżowkowo-rozchodnikową rabatę!
Z zawilca i rozchodnika będziesz zadowolona - bardzo fajne odmiany.
Ja zaraz Goodbuda będę rozczonkowywać i narobię więcej
Jolu, bajecznie jest!
Nie wiem co chwalić, bo niezmiennie zakochana jestem w Twoim ogrodzie.
I znowu zmiany - przy hakone brązowe trawy, super to wyszło!
Łukasz ujęcia takie zrobił, że niektóre kadry chyba pierwszy raz się pojawiły - super!
A czy tego płotka za grabami na stelażach też przybyło? Przypomnij mi, kupujesz gotowy czy robicie?
Chcemy przed szklarnią zrobić taką przesłonę szeroką na 2 m - takie coś gotowe by mi pasowało, bo na eMa to się raczej nie doczekam.
mają trochę rdzy, niektóre więcej niektóre mniej ale nie rusza mnie to przeciez nie będe takiej ilości pryskać, zdrowie mi milsze. a ta rdza nie powoduje ze bardziej sie pokłądają czy coś więc tym bardziej