Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Johanka77 22:40, 23 sie 2017

AngelikaX napisał(a)
Jedyne ujęcie jakie mogę zrobić z góry to takie ze zjeżdżalni dzieci (wszelkie z okien dachowych nie łapią nawet połowy)

Zawsze podziwiam ten bujny zaczes na Twoim trawniku!
Mój dziadek robił sobie takiego loka grzebieniem, który nosił w tylniej kieszeni od spodni...
Mistrzostwo!
Johanka77 22:41, 23 sie 2017

A tak przy okazji to wpadnij proszę i doradź mi w sprawie hortek, jak potrafisz... Padają mi neofity!
22:50, 23 sie 2017
Johanka77 napisał(a)

Mój dziadek robił sobie takiego loka grzebieniem, który nosił w tylniej kieszeni od spodni...
Mistrzostwo!

dobre, dobre hi hi hi
lindsay80 23:30, 23 sie 2017

Gapię się! Ależ cudnie w każdym kadrze.

Angelika, w sprawie odkurzacza będę Cię męczyć, w wolnej chwili napisz jaką Twój odkurzacz ma średnicę rury na końcu - ten mój za wielki, ciężko mi z nim idzie, eM każe mały kupować, mam tylko model wybrać, a nie chcę kolejnej wtopy.
AniMa 09:41, 24 sie 2017

AngelikaX napisał(a)
A tak, że drona nie posiadam, a chciałam Wam choć trochę zobrazować zarys ogrodu... to trochę pobazgrałam po kartce

ps. Brzozowy mniejszy tylko za duży na rysunku

Cudne zdjęciaNo patrzam i myśle, gdzie ja miałam głowę jak rysowałam tylne plany....Szkoda, że wcześniej Cie nie zmolestowałam o taki rysunek....
Teraz rozumiem, dlaczego u Ciebie tak symetrycznie to wygląda to co masz przeznaczone na kąt gospodarczy i podjazd, jest u mnie załadowane roślinami. Jeszcze różnica jest taka, ze ja mam dalej cofnięty w głąb działki dom i podjazd do garażu jest dłuższy.....

Narodziła się w mojej głowie nikczemna myśl (nikczemna dla moich tylnych rabat) - wszystko do poprawki....

Dzięki Angel
AngelikaX 11:28, 24 sie 2017

Aniu eM ma działalność (stąd tez drugi wjazd) więc taki kąt gospodarczy był niezbędny - choć miejsca na wszelakie sprzęta, meble ogrodowe, rowery itp ciągle mało...
W planach mamy może w przyszłym roku postawić na miejscu placu zabaw (który swoje już stoi i zastanawiamy się jaki będzie jego stan po zimie) spory "pawilon - altanę" z frontem i boczną ścianą w całości oszkolne z dużą kanapą narożną. Pierwotnie miało to wyglądać coś jak ma Ola, ale na urlopie w Zakopcu znależliśmy coś co super się nada Po sezonie wszelkie rowery, kosiarki itd będą tam lądować

U mnie ciutkę krótszy jest frontowy wjazd niż zaznaczyłam na kartce i dom ma większą powierzchnię - jakiś maławy mi się narysował

Takie nikczemne myśli są bardzo niebezpieczne dla rabat oczywiście... jak taka jedna zakiełkuje w głowie to koniec... u mnie tak było jak na O. trafiłam

AngelikaX 11:33, 24 sie 2017

lindsay80 napisał(a)
Gapię się! Ależ cudnie w każdym kadrze.

Angelika, w sprawie odkurzacza będę Cię męczyć, w wolnej chwili napisz jaką Twój odkurzacz ma średnicę rury na końcu - ten mój za wielki, ciężko mi z nim idzie, eM każe mały kupować, mam tylko model wybrać, a nie chcę kolejnej wtopy.

Edytko mój ma jakieś 27cm średnicy... a to kupiłaś już jakiś między czasie?

Dzięki
AngelikaX 11:34, 24 sie 2017

Johanka77 napisał(a)
A tak przy okazji to wpadnij proszę i doradź mi w sprawie hortek, jak potrafisz... Padają mi neofity!

Wpadne ale popołudniem lub wieczorkiem... teraz nieczasowa jestem
AngelikaX 11:35, 24 sie 2017

Johanka77 napisał(a)

Mistrzostwo!

AngelikaX 11:36, 24 sie 2017

Johanka77 napisał(a)

Czyli leżysko

Albo leżanka