Marzeno zbieraj korki zbieraj koniecznie!
Mam nadzieje ze z sosna sie uda dzieki
Z tym sadzeniem sosny to jakbym mojego M slyszala.wczoraj to samo mowil kolejny zreszta raz. Wiesz ja lubie sosne jako chinke.ale w ogrodziento jedynie.kosodrzewine bym zniosla. Jestem ciekawa Twojej jodly i sosny za rok
Ja także nadal szukam sosny, cena szkółkarska okazała się zbyt wygórowana...
W poprzednim ogrodzie zaraz po przeprowadzce posadziliśmy świerki i póżniej co roku mieliśmy własną choinkę W tym musiałabym chyba na dachu garażu posadzić
Bo ni chyba muszę pokazać ten wianek M. Chyba nie mielibyśmy problemu w ubieraniu korków przez kolejny rok Świetny pomysł.
Życzę owocnych poszukiwań sosny.
Nie myślalaś o tym aby posadzic sobie w ogródku, za 2-3 lata miałabyś swoje. Masz taki duzy ogród, masz gdzie je upchać. Możesz posadzic w donicy zadolowanej w ziemi.
Polecam himalajskie, przycinane sa przepiekne i gęste. Nieprzycinane rosna jak szalone.
Obawiam sie, ze moja za rok wyładuje w w domu.... Bo rosnie za szybko w moim małym ogrodzie.
rządzi, będzie jeszcze więcej, mam zamiar w sobotę zrobić wianek (pierwszy w życiu) na furtkę i przystroić balkon
Ewo, kilka ziarenek sobie wsadź, warto, szczególnie zimą, jak brakuje tego zielonego Koktajl bardzo smaczny, szklanka mleka, jabłko, banan, ze 3 liście jarmuży sparzone, wszystko zmiksowane