Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 17:31, 15 gru 2015

Sylvana napisał(a)
Wpadłam z rewizytką....próbowałam się wczytać...ale masz tak bogatą wyobraźnię, że nie ogarniam...a co pomysł to ciekawszy - okna / lustra, studzienka z kamykami, wszystkie dodatki, ozdoby, korzenie, kamienie i mnóstwo mnóstwo fajnych rzeczy. Będę dalej czytać
Spóźniłam się ale dodam jeszcze od siebie na Twój tysiączek coś kwiecistego z życzeniami kolejnych tysiączków....
Życzę Ci wielu wielu pomysłów i ich realizacji z uśmiechem na twarzy.

Szkoda, że zapachu nie można przesłać

Sylwuś dziękuję bardzo . Żebym tylko za bardzo ogrodu tymi pomysłami nie zagraciła . Twój ogród robi na mnie niesamowite wrażenie .
kamila66 21:57, 15 gru 2015

Kasiu ominął mnie tysiączek... Gratuluję
Alternatywa dla wianka bombowa
Katkak 21:59, 15 gru 2015

kamila66 napisał(a)
Kasiu ominął mnie tysiączek... Gratuluję
Alternatywa dla wianka bombowa

Dzięki Kamiś, a ja właśnie byłam u Ciebie w cichości się świecznikami zachwycałam .
Katkak 09:22, 17 gru 2015

Zdjęcia porównawcze mojego bluszczu. Ta bździnka przed korzeniem została posadzona w 2011r

Tak w ogóle to moja pierwsza rabata . Sosna himalajska niestety złapała jakieś choróbsko i nie udało jej się uratować. Pozostał po niej jedynie kawałek pnia, na którym jest wiklinowa kula. Ten mały klonik z lewej strony Filipka to ten już spory, który jesienią jest taki krwisto czerwony. Zobaczcie jeszcze jakie tuje były małe. Sylwia przekonasz się jak rośliny jednak całkiem szybko rosną .
A to zdjęcie z tego roku. Bluszcz zarósł całego korzenia i rozpływa się po rabacie. Jego dzieci mam w różnych częściach ogrodu .

09:37, 17 gru 2015
Kasia ty masz zdolności i cierpliwość ...to z tej sosny igły możesz zbierać i wianek motać

widziałaś obecny HIT w bukszpanowym?
Sylvana 10:04, 17 gru 2015

4 lata i taki gąszcz się zrobił... Fajnie, że masz takie fotki porównawcze, bo jak się jest w ogrodzie na codzień to się wydaje, że nic nie rośnie i ciągle małe i małe a tu proszę...
A Krasnalek z pierwszej fotki to już pewnie Krasnal

Śliczny klonik.
Czy on rzeczywiście musi mieć mokro i półciemno. Strasznie bym chciała klona u siebie na górce, ale nie wiem, czy da radę.
Rumianka 10:32, 17 gru 2015

Kasiu, zawsze zaskakujesz oryginalnymi pomysłami, "tą razą" również. Bardzo podoba mi się patyczkowe okienko z ozdóbkami świątecznymi...
sylwia_slomc... 10:46, 17 gru 2015

Fajnie się rozrósł......to on się sieje , czy szczepiłaś w różne miejsca?

Ja posadziłam pod tą kapliczką na wiśni i na trocinowej , za wrzosowiskiem jako okrywową roślinkę.....super będzie jak mi tak zarośnie
Katkak 12:15, 17 gru 2015

eee_taam napisał(a)
Kasia ty masz zdolności i cierpliwość ...to z tej sosny igły możesz zbierać i wianek motać

widziałaś obecny HIT w bukszpanowym?

Justyś hit widziałam, ale aż tyle cierpliwości nie mam chyba .
Katkak 12:16, 17 gru 2015

Sylvana napisał(a)
4 lata i taki gąszcz się zrobił... Fajnie, że masz takie fotki porównawcze, bo jak się jest w ogrodzie na codzień to się wydaje, że nic nie rośnie i ciągle małe i małe a tu proszę...
A Krasnalek z pierwszej fotki to już pewnie Krasnal

Śliczny klonik.
Czy on rzeczywiście musi mieć mokro i półciemno. Strasznie bym chciała klona u siebie na górce, ale nie wiem, czy da radę.

Właśnie Sylwuś bardzo mało mam tych fotek porównawczych. Mam trochę zdjęć z 2011 i 2012r, ale wcześniejszych prawie nic, a szkoda. No, a odkąd jestem na O to już na brak fot nie narzekam . Krasnalek chodzi już do szkoły .