One lubią mieć ciasno, więc nie przesadzam. Jednego raz wyeksmitowałem do większej doniczki, ale on miał większość korzeni już na wierzchu Jeśli korzenie wyjdą duuuużo pod i nad nią - wtedy przesadź do większej
Sebek fajnie się storczyki prezentują w nowych doniczkach One też są z Coubi? (te większe widziałam dzsiaj w Casto ale bez wkładów)
Kulki super pamiętasz ich średnicę?
No, no Sebek pędzisz jak ten Wiater (ten od Martka). Gratuluję ! bez kwiatucha
Pięknie się prezentują twoje falki w jednakowych doniczkach. Przesadzasz tego mini - falka czy trzymasz cały czas w doniczce wyjściowej? Bo ja mam takiego i zastanawiam się co z nim dalej robić. Liście zrobiły mi się takie duże jak u normalnego dużego storczyka.
W poniedziałek - albo we wtorek? przyjechały moje osłonki na storczyki - o wiele fajniej wyglądają wszystkie identyczne ( No dobra - miniaturka ma ciut niższą, ale już była )
No i trzy coubi, w których jednak będą skrzydłokwiaty Jednego wielkoluda już mam - jeszcze muszę znaleźć dwa - albo 7 małych
I jeszcze wrzucę moje kulki Blomusa Żartuję Ale są identyczne Będę jeszcze szukać jednego kompletu (są małe, ale tej dużej nigdzie nie ma..) bo straszliwie mi konweniują w domu )
Sylwia....na dodatek znalazłem jeszcze dla Ciebie takie leżaki Nie wiem do końca czy o takie Ci chodziło, ale fajnie by u Ciebie wyglądały Tylko cena powalająca...
No proszę ...... cudaki leżaki ..... fantastyczna nowoczena forma .... cena hmmmmm ale dlaczego nie ma czerwonego ???? dziękuję Seba ..... jak Ci jeszcze coś wpadnie w oko to proszę podeślij linka ....
Szukam niskiego nowoczesnego fotela bez nóżek x 2 (na zewnątrz) lub ławy pofalowanej lakierowanej czerwonej oczywiście lub takiego leżaczka ..... nie pogardzę tylko czerwony
Sylwia....na dodatek znalazłem jeszcze dla Ciebie takie leżaki Nie wiem do końca czy o takie Ci chodziło, ale fajnie by u Ciebie wyglądały Tylko cena powalająca...
Witam Na początek muszę napisać, że bardzo odważny masz kolor domu - no i świetne te gigantyczne okna z pięknymi widokami - które dzięki ogrodowisku na pewno staną się jeszcze piękniejsze
Piękne te wiosenne kwiaty U mnie hiacynty z Lidla coraz większe i większe- a wodne ciągle kwitną
A te daszki to już wiem dlaczego taki mocne - mi dziś zleciał lód na świerka białego i berberysa - połamane....ale kiedyś się odbudują I dziękuję, że trąbiłaś o strząsaniu śniegu - dzięki temu moje bukszpany są prawie całe Jedynie będę mieć kilka sadzonek
...Sebciu...u Ciebie zaraz impreza będzie...spójrz na licznik...
Ale Zety to i tak nie przebiję! Kilkadziesiąt stron w dzień! I 300 stron w ciągu 45 dni (chyba 16 grudnia dołączyła ) - a ja ciągnę 600 już od Wielkanocy!
Ale nie wiem czy będę mógł brać udział w imprezie - obowiązki wzywają!
Seba mówisz masz ja u Ciebie nadgonię a już zaraz kolejna setunia ....idę kfiatka szukać