Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:36, 30 sty 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Sebek fajnie się storczyki prezentują w nowych doniczkach One też są z Coubi? (te większe widziałam dzsiaj w Casto ale bez wkładów)
Kulki super pamiętasz ich średnicę?

Sprzedawane są jako coubi, miały też takie metki Nawadnianie mają dopiero te większe - chyba od 15 albo 19 cm średnicy już można kupić z nawadnianiem.

A kulki - małe są - 15, 10 i 8 - ale lepszy rydz jak nic
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:33, 30 sty 2013

Do góry
Joku napisał(a)
No, no Sebek pędzisz jak ten Wiater (ten od Martka). Gratuluję ! bez kwiatucha

Pięknie się prezentują twoje falki w jednakowych doniczkach. Przesadzasz tego mini - falka czy trzymasz cały czas w doniczce wyjściowej? Bo ja mam takiego i zastanawiam się co z nim dalej robić. Liście zrobiły mi się takie duże jak u normalnego dużego storczyka.

One lubią mieć ciasno, więc nie przesadzam. Jednego raz wyeksmitowałem do większej doniczki, ale on miał większość korzeni już na wierzchu Jeśli korzenie wyjdą duuuużo pod i nad nią - wtedy przesadź do większej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:31, 30 sty 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Nowe kulki czy to te z ogrodu co miałeś?
Fajnie prezentuje się parapet storczykowy

Te z ogrodu - nie mam serca zostawiać ich pod śniegiem, skoro w domku też świetnie się prezentują
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:35, 30 sty 2013

Do góry
Sebek fajnie się storczyki prezentują w nowych doniczkach One też są z Coubi? (te większe widziałam dzsiaj w Casto ale bez wkładów)
Kulki super pamiętasz ich średnicę?
Nostalgiczny ogródek shabby chic 21:23, 30 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Witam Na początek muszę napisać, że bardzo odważny masz kolor domu - no i świetne te gigantyczne okna z pięknymi widokami - które dzięki ogrodowisku na pewno staną się jeszcze piękniejsze

Kolor rzeczywiście odważny Już dzięki ogrodowisku mam masę pomysłów godzinami oglądam piękne ogrody.Już poczyniłam pierwsze zakupy w internecie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:28, 30 sty 2013

Do góry
No, no Sebek pędzisz jak ten Wiater (ten od Martka). Gratuluję ! bez kwiatucha

Pięknie się prezentują twoje falki w jednakowych doniczkach. Przesadzasz tego mini - falka czy trzymasz cały czas w doniczce wyjściowej? Bo ja mam takiego i zastanawiam się co z nim dalej robić. Liście zrobiły mi się takie duże jak u normalnego dużego storczyka.
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:12, 30 sty 2013

Do góry
Syla napisał(a)

Sylwia....na dodatek znalazłem jeszcze dla Ciebie takie leżaki Nie wiem do końca czy o takie Ci chodziło, ale fajnie by u Ciebie wyglądały Tylko cena powalająca...

No proszę ...... cudaki leżaki ..... fantastyczna nowoczena forma .... cena hmmmmm ale dlaczego nie ma czerwonego ???? dziękuję Seba ..... jak Ci jeszcze coś wpadnie w oko to proszę podeślij linka ....
Szukam niskiego nowoczesnego fotela bez nóżek x 2 (na zewnątrz) lub ławy pofalowanej lakierowanej czerwonej oczywiście lub takiego leżaczka ..... nie pogardzę tylko czerwony

Jest czerwony Tylko na innym zdjęciu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:05, 30 sty 2013

Do góry
W poniedziałek - albo we wtorek? przyjechały moje osłonki na storczyki - o wiele fajniej wyglądają wszystkie identyczne ( No dobra - miniaturka ma ciut niższą, ale już była )

No i trzy coubi, w których jednak będą skrzydłokwiaty Jednego wielkoluda już mam - jeszcze muszę znaleźć dwa - albo 7 małych

I jeszcze wrzucę moje kulki Blomusa Żartuję Ale są identyczne Będę jeszcze szukać jednego kompletu (są małe, ale tej dużej nigdzie nie ma..) bo straszliwie mi konweniują w domu )

Ogród Sylwii od początku cz.II 19:32, 30 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Sylwia....na dodatek znalazłem jeszcze dla Ciebie takie leżaki Nie wiem do końca czy o takie Ci chodziło, ale fajnie by u Ciebie wyglądały Tylko cena powalająca...

No proszę ...... cudaki leżaki ..... fantastyczna nowoczena forma .... cena hmmmmm ale dlaczego nie ma czerwonego ???? dziękuję Seba ..... jak Ci jeszcze coś wpadnie w oko to proszę podeślij linka ....
Szukam niskiego nowoczesnego fotela bez nóżek x 2 (na zewnątrz) lub ławy pofalowanej lakierowanej czerwonej oczywiście lub takiego leżaczka ..... nie pogardzę tylko czerwony
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:55, 30 sty 2013

Do góry
Nostalgiczny ogródek shabby chic 18:44, 30 sty 2013

Do góry
Witam Na początek muszę napisać, że bardzo odważny masz kolor domu - no i świetne te gigantyczne okna z pięknymi widokami - które dzięki ogrodowisku na pewno staną się jeszcze piękniejsze
Ogród w Holandii 18:26, 30 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
No i mamy wiosnę Szkoda, że w Holandii - ale u nas z godziny na godzinę śniegu mniej

Ja tam nie żałuję Ale i do Polski niedługo doleci. Pozdrawiam Sebek
Ania i róże i cała reszta :) 18:24, 30 sty 2013

Do góry
Ahhh - do wiosny 50 dni i kilka godzin - dzięki Twoim zdjęciom o wiele łatwiej będzie mi czekać
Ogród w Holandii 18:22, 30 sty 2013

Do góry
No i mamy wiosnę Szkoda, że w Holandii - ale u nas z godziny na godzinę śniegu mniej
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:00, 30 sty 2013

Do góry
Piękne te wiosenne kwiaty U mnie hiacynty z Lidla coraz większe i większe- a wodne ciągle kwitną

A te daszki to już wiem dlaczego taki mocne - mi dziś zleciał lód na świerka białego i berberysa - połamane....ale kiedyś się odbudują I dziękuję, że trąbiłaś o strząsaniu śniegu - dzięki temu moje bukszpany są prawie całe Jedynie będę mieć kilka sadzonek
Roztoczańskie klimaty 15:43, 30 sty 2013

Do góry
Kaśśśśka zdecydowanie za szybko z tymi stronami pędzisz!!!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:40, 30 sty 2013

Do góry
A wszystkim za gratulacje serdecznie dziękuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:39, 30 sty 2013

Do góry
ewalm napisał(a)

No, właśnie. Głosuj Jest piękne. : )

Od 1 marca - mam nadzieję, że będę pamiętać

Lutego, Sebuś, lutego. Od 1 lutego. Ty przemęczony jesteś tą nauką. ; )

Nom....ale w sumie opłacało się Zobaczymy jak mi matma w piątek pójdzie....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:47, 29 sty 2013

Do góry
gratulacje Sebek !!!!!!!
pozdrawiam serdecznie.......

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:49, 29 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

...Sebciu...u Ciebie zaraz impreza będzie...spójrz na licznik...

Ale Zety to i tak nie przebiję! Kilkadziesiąt stron w dzień! I 300 stron w ciągu 45 dni (chyba 16 grudnia dołączyła ) - a ja ciągnę 600 już od Wielkanocy!

Ale nie wiem czy będę mógł brać udział w imprezie - obowiązki wzywają!

Seba mówisz masz ja u Ciebie nadgonię a już zaraz kolejna setunia ....idę kfiatka szukać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies