Dziękuję za czerwień ....... właśnie ona jest tak stonowana , choć na obrazku to zawsze trochę inaczej niż w rzeczywistości ....... Poddałaś mi myśl Danusiu ..... bo jak widać nie koniecznie musi być granit ..... Wacham się teraz pomiędzy granitem (którego poza żwirkiem w ogrodnie nie mam w innej postaci) a tym kamieniem który mam na ogrodzeniu ..... No ale jeszcze będzie okazja na obgadanie sprawy buziam
Dziękuję .... takie obrazki zawsze radują U mnie lodowisko choć w ogrodzie jeszcze dużo śniegu zostało ..... Wczoraj miałam akcję strącania śniegu z thuj bo je zaczęło wyginać a z bukszpanów i cisów ściągałam czapki pięknie uformowane ..... Strat nie zauważyłam na szczęście .... choć jeszcze zima straszy
Wczoraj wzdłuż aleji lip nie dało się iść piechotą .... sople spadające z drzew atakowały wszystko i wszystkich a jadąc samochodem była presja co by szyby nie poszły .... ale to już za nami byle do wiosny
No proszę ...... cudaki leżaki ..... fantastyczna nowoczena forma .... cena hmmmmm ale dlaczego nie ma czerwonego ???? dziękuję Seba ..... jak Ci jeszcze coś wpadnie w oko to proszę podeślij linka ....
Szukam niskiego nowoczesnego fotela bez nóżek x 2 (na zewnątrz) lub ławy pofalowanej lakierowanej czerwonej oczywiście lub takiego leżaczka ..... nie pogardzę tylko czerwony