Fajnie Irenko że odwiedziłaś moje skromne progi
Dziękuję za słowa uznania, dumnie pierś wypięłam
Jeśli chodzi o różę to muszę dodać, ze ma kolce i pewnie żadne z niej Madame tylko jakaś polska różyczka
Widzisz jak macham do ciebie?
Kasiu miło, że wpadłaś do mnie, zapraszam do częstych odwiedzin
Mam trochę różnorodności, tak się nazbierało przez lata część roślin mam dzięki wymianie z dziewczynami na Ogrodowisku
Pozdrówka ślę
Pesteczko to sa konie pociagowe, najczesciej pracuja w lesie i ciagna wielkie pnie drzew. Peter Wohlleben pisze w swojej ksiazce, ze najbardziej bliska naturze forma pielegnacji lasu.
Basiu pieknie przystrojone byly nawet ogonach mialy wianuszki i warkoczyki a panowie tez calkiemniezle sie prezentowali
prezent od Ktkak, cudo
no i Aga róże na tarasie mus hav
sasanka w tej wersji nie traci na urodzie
to jakiś chwast
ale uroczy, Aga niech poda nazwę
do wąchania na tarasie
ale i uroda do podziwiania
Mnie się wydaje że nie ma nic wspólnego słonce i podlewanie nawet w upalne dni. Mnie się często zdarza podlewać w pełne słonce i nic jej nie jest jak na razie
Tak wygląda moja 3-latka
Wow! Coraz piękniej na tym Twoim RODOSie , a mnie ciekawi jak sobie radzą te Twoje cięte iglaki no i bukszpan?, bo ciut mnie nie było i nie wiem czy czegoś nie przegapiłam
Dzien dobry. Czy ktos z Was mial do czynienia i moze wyslac zdjecia trawy Water Saver firmy Barenbrug?
Mam piaszczysta ziemie, w dodatku poludniowa strona, latem bardzo goraca.
Po ok 10 dniach od wysiewu tej mieszanki zaczely wschodzic takie oto zalążki - czy to jest kostrzewa trzcinowa/życica trwała/wiechlina łąkowa, a może to jacyś nieproszeni goście, p. Danusiu?