Coś nieumiem tej lini rabaty dobrze zrobić , nadal mi się nie podoba najlepiej to mi wychodzi na prosto od deski , a zakola to porażka w moim wykonaniu , za chwile pół trawy zedrę ...... patent z wężem nie wyszedł ,jak jeszcze można linie rabaty dobrze zrobić ? Jakieś przyrządy pomocnicze?
Ten płot na dole narazie musi zostać pusty , dlatego muszę zakończyć na razie na boku
Pilna sprawa. Bergenia. Nie wiem czy ratować czy wywalić. Wykopałam to to do przesadzenia a tu takie brzydoty. Mam tego z taczkę i trochę szkoda
Co to może być? Na pierwszej fotce widać robala wgryzionego w karpę, widać to dobrze? Czytałam sobie że bergenie to najczęściej na choroby grzyboee zapadają a ze szkodników to tylko ślimaki. U mnie ewidentnie coś ją żre. Pytanie co, jak to zwalczyć i czy oprócz tego te drobne plamki i zasinienie na przekroju plus znowu ciemne plamki nie wskazują dodatkowi na jakąś chorobę grzybową albo wirusową
Bardzo proszę o pomoc, a dzisiaj wykopię tylko resztę i odłożę na bok. Żadnych gwałtownych ruchów
Asia szczerze to nie ma takiej potrzeby bo ten jeden poziom bukszpanu zalatwia sprawe w kwestii wyłagodzenia skarpy
największa jest tu
a to jest właśnie ten Twój nizszy stopień