I namieszałaś mi z tymi grabami... Cudne som
Myślę u siebie o szczepionych formach, ale ta Twoja rabata powala...
Zresztą wszystko u Ciebie gra - płot, kostka, oświetlenie i wszystko w pięknym otoczeniu zieleni... Pieknie, Joluś
I tak wracam do różnych Twoich fotek i stwierdzam, ze masz trochę tych drzew. Liczyłaś kiedyś ilość i gatunki?
i jeszcze
thuje należy przyciąć,M nie mogę nagonić
tu jeszcze nie widać roślin,jeszcze młodziutkie są mam nadzieję,że latem będzie cieszyć kolorami,muszę skoczyć też po kamienie do wysypania wokół kamienia i placyk z ławeczką ma powstać
i rh
ten jest dziwny ma dwa kolory kwiatów i jedne już przekwitły drugie dopiero zaczynają nie znam nazwy to był prezent bez karteczki
Mam trochę wskazówek, więc mocno się postaram, ale nawet jak uda mi się je uratować to trzeba będzie kilku lat, żeby odbudowały się do takiego stanu jak były w ubiegłym roku.
kilka fotek z ogrodu wykorzystuję każdą wolną chwilę aby w nim popracować, chwasty rosną w zastraszającym tempie muszę zamówić korę aby przyhamować ich wzrost
tulipany u mnie jeszcze kwitną
Zoju ja patyki hortensji i lawende do ziemi wtykałam 1 kwietnia tego roku. Kiedy mogę zaglądać czy już zaczęły się ukorzeniać? Ile czasu na to potrzebują?
Begonie w gruncie i nowy nabytek - drobnokwiatowa surfinia: ..... .... .... ....
Ciekawa jestem jak poradza sobie te begonie - wysadzilam polowe wiec w razie co mam rezerwe... Bardzo podskoczyly odkad zrobilo sie cieplo, ale nadal mam wrazenie, ze sa zapoxnione.
Drobnokwiatowa surfinie kupilam wczoraj po tajniacku - bo wracalam sama - jednak chce rozjasnic te ciemne, ktore kupilam wczesniej.