Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Roztoczańskie klimaty 22:29, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Nawet gdyby mi Danusia stopy przypalała papierosem to powiem, że o donicach

Danusia pali ? a fuuuuuuuuuuuuuj

Nie pali

Jesteś pewien?? zastanów się mocno!! bo wiesz Marzenka też cos tam wie....
Roztoczańskie klimaty 22:28, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Zeta to dzisiaj do 200 dobijamy?

Proszę nie!

Seba ma rację ...idzmy wszyscy......miałam napisać ......do stajenki....hahah ale to już po świętach...więc spać idźmy .....naprawde ...dobranoc...
Roztoczańskie klimaty 22:27, 18 sty 2013

Do góry
zaczarowanaa napisał(a)

Nawet gdyby mi Danusia stopy przypalała papierosem to powiem, że o donicach

Danusia pali ? a fuuuuuuuuuuuuuj

Nie pali
Roztoczańskie klimaty 22:25, 18 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Zeta to dzisiaj do 200 dobijamy?

Proszę nie!
Roztoczańskie klimaty 22:10, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

No co Wy - ja na ten napad bardzo chętnie Tylko nie w różowym Czarny nie jest zarezerwowany Ewentualnie może być szary

Darowanemu koniowi....No.

Dla tych donic......jestem w stanie się poświęcić

Dobra bierzemy Cię
Roztoczańskie klimaty 22:09, 18 sty 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)

No co Wy - ja na ten napad bardzo chętnie Tylko nie w różowym Czarny nie jest zarezerwowany Ewentualnie może być szary

Dla tych donic......jestem w stanie się poświęcić
Roztoczańskie klimaty 22:07, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Roztoczańskie klimaty 22:02, 18 sty 2013

Do góry
Roztoczańskie klimaty 22:02, 18 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Tylko mamy jeden problem - nie znoszę różowego!!! Tylko w kffiotkach go toleruję - i to jeszcze ten delikatny! Lepiej napij się ze mną gorącej czekolady - bo mózg Ci się przez te donice wartości mego samochodu lansuje

....Sebek Ty tu nas panierkowymi utrwalaczami nie strasz tylko siem przyłącz....
Roztoczańskie klimaty 22:00, 18 sty 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)

Tylko mamy jeden problem - nie znoszę różowego!!! Tylko w kffiotkach go toleruję - i to jeszcze ten delikatny! Lepiej napij się ze mną gorącej czekolady - bo mózg Ci się przez te donice wartości mego samochodu lansuje

O.....napad jeszcze w pieluchach a juz policjanta mamy...

Policjant w różowym ?? Jakiś zamaskowany chyba
Roztoczańskie klimaty 21:58, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

O.....napad jeszcze w pieluchach a juz policjanta mamy...
Roztoczańskie klimaty 21:56, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek lans teraz bardzo w modzie hahahahaha
My siem tu wszystkie lansujemy
Roztoczańskie klimaty 21:55, 18 sty 2013

Do góry

Blaski i cienie nowego życia 21:48, 18 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)

To ja się zapytowywuję gdzie są te osłonki na storczyki po 2 złote...Bo bym sobie zmienił wreszcie na jednakowe Bo każdy storczyk u mnie ma inną osłonkę - wygląda to koszmarnie

http://msgarden.pl/pl/p/Doniczka-COUBI-DUO/156

Storczyk Felek lubi mieć przezroczystą osłonkę... i lubi jak jest wyżej by dno doniczki wewnętrznej nie dotykało doniczki zewnętrznej... tak sobie tylko pomyślałam..... nie mam czasu nadgonić ulubionych wątków wiec zaglądam bez pisania i tak na 2 stronki w tył.. ..ale ta myśl .... musiałam się podzielić...
Ale cena osłonek jest świetna.. I są ładne

Moje będą się musiały dostosować zamówiłem te wyższe osłonki Bo te po 2 złote za małe - a są w tej cenie co niższe
Ogrodowy bałagan 20:19, 18 sty 2013

Do góry
Hektar.....no nie powiem, że będziesz się nudzić .... Bo roboty masz duuuużo Ale widzę, że najgorsze chyba za Wami - tzn. równanie ziemi i zakładanie trawnika Teraz zostało tylko zrywanie go i zakładanie rabat
Mi też się podoba kolor domu - jak dobrze, że Twój żon spod ołtarza się poddał
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:12, 18 sty 2013

Do góry
Aga - dzięki

Olena - firletka właściwie jest bezproblemowa. Rośnie dość szybko. Myślę, że trzeba ją dzielić co dwa, trzy lata, bo młode sadzonki rosną bardzo szybko - jak je dzieliłem wczesną wiosną to miały po jednym pędzie liści - a na zdjęciu to już na prawdę dorodne sadzonki. Długość kwitnienia....wydaje mi się, że od 2 do 3 tygodni - na pewno nie dłużej. Deszcz im szkodzi, bo po pierwsze kwiaty się zlepiają (coś jak u pelargonii) - a do tergo łodygi się wyłamują - na zdjęciu widać, że niektóre mają podpórki w postaci gałązek - a niektóre są wygięte

A hiacynty z flakonikami dostałem przy zakupie narzędzi
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:29, 18 sty 2013

Do góry
GosiuJoasiu - dziękuje piękny kwiatek, miałam kiedyś takiego ale szybko go uśmierciłam w domu...
Sylllwia. - witaj!!!
Finka - rób opisy rób, bo czytam, że już całe forum przygotowuje się do zamówień
Urszula - ale mi zadanie domowe na weekend zadałaś postaram się sumiennie odrobić
Gusiarz - ja mam fijoła na punkcie donic, dawniej butów.... I to na nózki i to, tylko odmienne obiekty je noszą
Irenka - choinka straszy uschła na maksa ale w poprzedni weekend miałam po spotkaniu nadmiar emocji i wszystkie bombkiprzy zdejmowaniu bym wytłukła zatem odłożyłam na później...
Syla - skoro mówisz, że donicę będą ok to super, nawet mam już bluszczyk do kul
Magda - dzień dobry, nadrabiaj wiosnę
Gosiniak - nie wpędzaj mnei w kompelsy !
Zeta - o matko co z ozdobami z choinki?
Joaśka - ciekawe jak wynegocjowałaś schowanie choinki? Dużo Cię to kosztowało?
Juzia - wyrzuciłaś ze stojakiem choinkiem i z włosem anielskim??? Ja mam takie skojarzenia z dzieciństwa walające się po podwórku łyse choinki z włosem anielskim
Pszczółko - zwykle marzymy o tym co jest trudne do zdobycia chciałam być brunetką z lokami
Sebek - na tę donice chorowałam od jesieni a była w innym sklepie po 300 zł.... Jednak cierpliwośc i zamwiamie donic w V akatch się opłaca
Marta - u Cibie zima na pewno zostanie do 10 marca zatem u nas 1 wiosna się zacznie
Joaśka - byle do wiosny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:57, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Widzę, że masz smółkę. Jak ona się zachowuje - tzn. rośnie ,rozrasta się itd. Bo mi się zdaje, że to strasznie długo kwitnąca roślina jest i deszcze nie szkodzi kwiatom...

Fajny flakonik na hiacynta
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:17, 18 sty 2013

Do góry
Pozwoliłam sobie wybrać dwa zdj. które najbardziej mi się podobają. Brawa.

Sebek napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:50, 18 sty 2013

Do góry
Celina napisał(a)
[

Irenko a co to na drugiej fotce?

Aksamitka Tylko biała
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies