Tylko mamy jeden problem - nie znoszę różowego!!! Tylko w kffiotkach go toleruję - i to jeszcze ten delikatny! Lepiej napij się ze mną gorącej czekolady - bo mózg Ci się przez te donice wartości mego samochodu lansuje
....Sebek Ty tu nas panierkowymi utrwalaczami nie strasz tylko siem przyłącz....
Tylko mamy jeden problem - nie znoszę różowego!!! Tylko w kffiotkach go toleruję - i to jeszcze ten delikatny! Lepiej napij się ze mną gorącej czekolady - bo mózg Ci się przez te donice wartości mego samochodu lansuje
O.....napad jeszcze w pieluchach a juz policjanta mamy...
O.....napad jeszcze w pieluchach a juz policjanta mamy...
Sebek lans teraz bardzo w modzie hahahahaha
My siem tu wszystkie lansujemy
To ja się zapytowywuję gdzie są te osłonki na storczyki po 2 złote...Bo bym sobie zmienił wreszcie na jednakowe Bo każdy storczyk u mnie ma inną osłonkę - wygląda to koszmarnie
Storczyk Felek lubi mieć przezroczystą osłonkę... i lubi jak jest wyżej by dno doniczki wewnętrznej nie dotykało doniczki zewnętrznej... tak sobie tylko pomyślałam..... nie mam czasu nadgonić ulubionych wątków wiec zaglądam bez pisania i tak na 2 stronki w tył.. ..ale ta myśl .... musiałam się podzielić...
Ale cena osłonek jest świetna.. I są ładne
Moje będą się musiały dostosować zamówiłem te wyższe osłonki Bo te po 2 złote za małe - a są w tej cenie co niższe
Hektar.....no nie powiem, że będziesz się nudzić .... Bo roboty masz duuuużo Ale widzę, że najgorsze chyba za Wami - tzn. równanie ziemi i zakładanie trawnika Teraz zostało tylko zrywanie go i zakładanie rabat
Mi też się podoba kolor domu - jak dobrze, że Twój żon spod ołtarza się poddał
Olena - firletka właściwie jest bezproblemowa. Rośnie dość szybko. Myślę, że trzeba ją dzielić co dwa, trzy lata, bo młode sadzonki rosną bardzo szybko - jak je dzieliłem wczesną wiosną to miały po jednym pędzie liści - a na zdjęciu to już na prawdę dorodne sadzonki. Długość kwitnienia....wydaje mi się, że od 2 do 3 tygodni - na pewno nie dłużej. Deszcz im szkodzi, bo po pierwsze kwiaty się zlepiają (coś jak u pelargonii) - a do tergo łodygi się wyłamują - na zdjęciu widać, że niektóre mają podpórki w postaci gałązek - a niektóre są wygięte
A hiacynty z flakonikami dostałem przy zakupie narzędzi
GosiuJoasiu - dziękuje piękny kwiatek, miałam kiedyś takiego ale szybko go uśmierciłam w domu...
Sylllwia. - witaj!!!
Finka - rób opisy rób, bo czytam, że już całe forum przygotowuje się do zamówień
Urszula - ale mi zadanie domowe na weekend zadałaś postaram się sumiennie odrobić
Gusiarz - ja mam fijoła na punkcie donic, dawniej butów.... I to na nózki i to, tylko odmienne obiekty je noszą
Irenka - choinka straszy uschła na maksa ale w poprzedni weekend miałam po spotkaniu nadmiar emocji i wszystkie bombkiprzy zdejmowaniu bym wytłukła zatem odłożyłam na później...
Syla - skoro mówisz, że donicę będą ok to super, nawet mam już bluszczyk do kul
Magda - dzień dobry, nadrabiaj wiosnę
Gosiniak - nie wpędzaj mnei w kompelsy !
Zeta - o matko co z ozdobami z choinki?
Joaśka - ciekawe jak wynegocjowałaś schowanie choinki? Dużo Cię to kosztowało?
Juzia - wyrzuciłaś ze stojakiem choinkiem i z włosem anielskim??? Ja mam takie skojarzenia z dzieciństwa walające się po podwórku łyse choinki z włosem anielskim
Pszczółko - zwykle marzymy o tym co jest trudne do zdobycia chciałam być brunetką z lokami
Sebek - na tę donice chorowałam od jesieni a była w innym sklepie po 300 zł.... Jednak cierpliwośc i zamwiamie donic w V akatch się opłaca
Marta - u Cibie zima na pewno zostanie do 10 marca zatem u nas 1 wiosna się zacznie
Joaśka - byle do wiosny
Widzę, że masz smółkę. Jak ona się zachowuje - tzn. rośnie ,rozrasta się itd. Bo mi się zdaje, że to strasznie długo kwitnąca roślina jest i deszcze nie szkodzi kwiatom...