A kask narciarki się nada??.... Mam jeszcze niebieską peruke z imprezy " alfonsi i prostytutki" spox w takim przebraniu mnie nie zczają ...niestety nie możecie na mnie liczyć w tym "skoku"...mam tylko perukę Halloweenową ...czyli nic się nie zamaskuję ...wręcz przeciwnie od razu by mnie namierzyli takam podobna i po ptokach by było....ale będę kibicować bo cel przyświeca środki... Tyly,tyly, zabezpiecz tyly!!!
A kask narciarki się nada??.... Mam jeszcze niebieską peruke z imprezy " alfonsi i prostytutki" spox w takim przebraniu mnie nie zczają ...niestety nie możecie na mnie liczyć w tym "skoku"...mam tylko perukę Halloweenową ...czyli nic się nie zamaskuję ...wręcz przeciwnie od razu by mnie namierzyli takam podobna i po ptokach by było....ale będę kibicować bo cel przyświeca środki...
A kask narciarki się nada??.... Mam jeszcze niebieską peruke z imprezy " alfonsi i prostytutki" spox w takim przebraniu mnie nie zczają
Zaczarowana. Posiłyśmy o przyczepkę śniegu a nie tuzin tirów!
Dziewczyny a pamiętamy po co ten włam?
Zaczarowana. Posiłyśmy o przyczepkę śniegu a nie tuzin tirów! Jakbyś po norwesku mówiła to by zrozumiała...a po polsku gorzej...hehehe