A tego cudaka ogoliłam sama To cis, który się wysiał w zywopłocie z grabu, przesadziłam go w inne miejsce, teraz znowu powędrował, tym razem już ostatecznie na skalniak
Renia,Iwonka, Słońce sprawiło że chce mi się.. chcieć...
A w moim ogrodzie...takie tam
Bożykwiat Meada
Kamień ..niby zwykły,ale jak patrzę to..widzę twarz wyrażającą smutek, dodałam jej zieloną czuprynkę
Niespodzianki z Madery
A to nowość, która powstawała przez weekend na razie wygląda łyso, trzeba poczekać aż wszystko się rozrośnie Jak macie jakąś koncepcję np jak ustawić kamienie, albo co innego to chętnie posłucham zawsze można wykopać i przesadzić
Moja zmora w wiecznej reorganizacji z tyłu miało być azaliowo i rodoendronowo ale rododendron jeden umarzł a drugiego i azalię coś obgryzło w przyszłym roku bedę musiała bardziej zabezpieczyć. Jest nadzieja na trawy i hortensje ale to dopiero będzie, jeszcze malutkie
Wiedziałam, że zrozumiesz .
Trudno mu teraz fajne zdjęcie zrobić bo póki co ma brzydkie tło, ale takie mam . Jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcie .
Moje derenie bardzo słabo odbijają po zimie. Na wiosnę zostały przecięte i widzę teraz że w miejscu cięcia mają biały nalot. CZY to może być grzyb? Przymrozki też mu za bardzo nie pomogły. Jak nogę mu pomóc?