Danusi jej Rodzinie, całej ekipie Gardenarium oraz braci Ogrodowiskowej ożywczego wytchnienia od codziennej bieganiny, dobroci i wyrozumiałości od i dla Bliźnich, wiosennej nadziei i optymizmu. Życzę Świąt pełnych ciepła i miłości Bliskich. Radosnego ALLELUJA!
Magnolia bardzo szybko zakwitła bo z końcem marca było bardzo ciepło ale chociaż długo cieszy, bo jest zimno i kwiaty nie opadają. Tylko obawiam się mrozu i śniegu a już wystarczająco mam strat po tej zimie. W planie mam też zakup kilku drzew, krzewów ozdobnych ale czekam na lepszą pogodę.
Ze wszystkim mam tyły i kilka planów muszę przenieśc na jesień albo następną wiosne.
Obiecałam ze cos będzie a ze dekoracje żywe ro robione na ostatnia chwile. Mam nadzieje ze dożyją jutra?i nawet zapachna. I o dziwo u nas w tym roku... żółto i sianowato
No to wracam, wiosna już, tyle się działo echh, chociaż parę zdjęc z wiosny chodz niestety po zimie u mnie dużo strat tak jak już rozmawiałyśmy Ula przez telefon, no cóz widzę, że niektóre róże odbijają od korzenia.