pamiętam te wielkoludy. słodziaki
ogród ci zmężniał bardzo. pamiętam jak zaczynałaś tu na O. widoki z wtedy i teraz nie do poznania w basenie kiedy pupki będziecie moczyć.
A to rzeczy z którymi chciałam się pożegnać i wydać... ale nadałam im nowe życie
Dzięki sprayowi mam nietuzinkowe lustro do łazienki
Powoli powstaje prysznic
Dom ocieplony w 95%,niedługo struktura i wreszcie znikną rusztowania i bałagan
Moje nieziszczalne marzenie: klony palmowe. Widzę, że masz ich przynajmniej kilka. A może to klony japońskie? Podziwiam, ogromnie żałuję, że u mnie nie dały rady.
Rabata na oczyszczalni: szałwie Caradonna i Medium Deep Rose z seslerią jesienną i turzycami.Zastanawiam się czy przenieść tam berberysy ,które są na razie na obrzeżach?
To być może będzie turzyca Hit- apropinquata. Fontannowa,zwiewna,dokupię więcej
Kasiu jeszcze nie kwitnie ale pąk ma jak pięść ...drugie tyle większy od moich a polowę niższy...Mam go na rabatce zacienionej...tam dopiero tulipany kwitną
Witam. Spryskałem trawnik Preparatem Starane Trawniki na chwasty dwulistne i wygląda na to że mi się trawa spaliła bo wystcha, jak ją uratować ?. Ppisało że nie zaszkodzi , dawkę zastosowałem prawdopodobnie za dużą. Przepaliło mi też jedną malinę świeżo posadzoną. Proszę o ponoc , tyle razy dosiewałem i twraz wszystko się spali ?. ;( młody niedoświadczony człowiek.