Brakuje słońca, po dzisiajszej ulewnej nocy odpaliłam auto, wpakowałam eMa dla towarzystwa i portfela...ruszyłam na giełdę kwiatową na Balicką, donice mają już kwiaty na wypełnienie, jutro jeszcze ziemię dokupię i będę sadzić
2 róże są po południowej stronie, miały być niskimi pnącymi i w mojej wyobraźni miały sięgać dachu.
Ten bluszcz trafi na piwniczkę. Dziś nawet udało mi się tam wyplewić. To chyba jakaś odmiana zadarniająca, 5 lat w jednym miejscu, od dwóch regularnie przycinam i nic....
Ten od Ciebie już się wspina w innym miejscu
Z fotami ciężko, ciągle leje... Zdjęcia nie mają dobrego światła.
Tak mody są na dłużej, lub na krócej, chciałabym jednak żeby w ogrodzie rośliny zdrowo rosły i kwiatów nie brakowało
Tak wygląda poz zimie mój suchodrzew, czasami przemarza, mój chyba całkie... a wiem, że planowałaś go na skarpę,
nie jest żelazną rośliną, może faktycznie irga się u Ciebie sprawdzi.
Wjazd ładnie wygąda tylko z tej perspetywy, ale rabata przy wzjeździe jest coraz gęściejsza i przezimowała mi ładnie dereń pagodowy variegata i nawet ma pąki kwiatowe...zakwitnie
Dzisiaj dla mnie nie tulipany górą, a wlasnie to! Jaka nazwa? Superowy kolor, nie widziałam jeszcze takiego.
A za te utłuczone ślimaki miałabyś do pogadania z moimi dziećmi