Haniu, paskuda przeszło, potem się deczko ociepliło od promieni słonka
Noc się zapowiada bezchmurna strach się bać!
Mimo to, kilka fotek poczyniłam, bo słonko sprzyjało
A kysz Zimni Ogrodnicy!!! Maciek pookrywał magnolie, grujeczniki i dęby. Kwitnące truskawki i rozsady pod ciepłymi kołderkami. Czekamy na ocieplenie...
Roślinki na poprawę humoru
Zawilce, bodziszki, floksy, pysznogłówki, dziewanny... Tym razem ze sprawdzonego źródła
Patriot chyba nie mam głowy do nazw
To jest północno zachodnia strona , wiec sama nie wiem , myślałam o białych jeżówkach , o trawach zresztą tez , ale nie chce napackać , wystarczy ,ze cały bok domu mam misz-maszowy - nie mam pomysłu jeszcze , narazie zasiadłam u Ciebie tu jeszcze leżała szmata , żeby trawę szybciej uzyskać , ale pieronica moja ją cały czas rozwalała
A tak ogólnie to chciałabym tam jednakowe iglaki wsadzić , może jakieś kulki ? Ale pozostało mi tyle po reorganizacji boku domu i płotu tarasu , wiec wkopałam z przodu , najwyżej znowu będę przesadzać ,
witam
posiadam działkę i mam posadzone tuje szmaragd a przed nimi około 1,50 metra krzewy (rododendron, hibiskus, magnolia i azalia) tak pomyślałam ze miedzy nimi posadzić jeszcze jakieś roślinki ale nie wiem co tam by się dobrze komponowało może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł. Dziękuję za rade i czekam na podpowiedz oraz sugestie jak to mozna zagospodarować