I jeszcze taki łańcuch znalazłem na strychu - ładnie wygląda taki ośnieżony
I obiecane zdjęcia przedpokoju Drzewo z tego co mi wiadomo jest jedyne w Polsce, bo w zostało tylko wykorzystane na cele artykułu na jednym z portali wnętrzarskich Dostanie jeszcze kilka niewidocznych haczyków i będzie wieszakiem
Miałem pokazać przed i po, ale to chyba byłaby zbytnia kompromitacja - więc zdjęcia tylko PO
Sebek marnujesz się na tej ekonomii bo chyba ekonomię wybrałeś ... powinieneś pójść na stosunki międzynarodowe ... urodzony dyplomata )))))
w życiu się tak nad choinką nie napracowałam ... ale dobrze, ze zdjęcia zrobiłam ... widać gdzie dociąć a gdzie dowiązać ... Zeta pomysł był Twój i jest genialny !!! - sama wstaję pół godziny przed małżem bo on urodził się piękny i nie musi się malować to dlaczego choineczce nie dosztukować jak trzeba ...
No jak to gdzie???? W salonie sobie stoi od niedzieli
Aha.....girlandę rozebrałem....bo się jej zaschło troszkę....Ale jutro lub pojutrze zrobię nową - już sobie nawet jodły naniosłem
No i poinsecję kupiłem Śliczna jest
Mieć taki projekt i jeszcze narzekać Chłopie daj sobie na wstrzymanie, bo jak się będziesz aż tak przejmować takimi rzeczami to Ci psychika siądzie. Nie powiem, że jestem Alfą i Omegą, ale swoje w życiu przeszedłem i na prawdę wiem co to znaczy mieć problemy. Jeśli chodzi o finanse to wiem, że taki ogród kosztuje majątek, ale sam sobie stawiasz takie wymagania...Coś za coś
Sebek , ale to ty jedyny facet jakiego znam , co lubi sprzątać .
mój M ogłasza zawsze alarm , że coś pilnego , niezwłocznego do załatwienia albo coś do robotki w gołębniku i tyle go widzę przy sprzątaniu . ma totalne uczulenie ,
jedynie trzepanie dywanu załatwia 4 ruchami trzepaczki i jakoś dziwnie nigdy nie widzi kurzu .
Nieee....szczoteczką do zębów to czyściłem kominek Fugi nieco większą A ze sprzątaniem mam to samo - szczególnie na święta musi być perfekcyjnie Tylko czemu tyle co czasu zajmuje?
o mamo to prawie jak w wojsku Sebek ..ale chyba nie tą do zębów . wiesz co ja to sprzątam na wyrost , bo w domu u mnie przy mojej fobii( najprawdziwszej ) sterylnie raczej . ale co to za święta bez sprzątania . czymś się trzeba zmęczyć , żeby potem leżeć